Δελτία Τύπου

Τριχόπτωση; Πάρε τα μέτρα σου, έλα στην DHI

Όπως και στο ποδόσφαιρο, έτσι και στην θεραπεία της τριχόπτωσης, το αποτέλεσμα μετράει.

Η τριχόπτωση είναι μια κοινή πάθηση που δεν κάνει διακρίσεις. Αφορά άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας και έχει οδυνηρές συνέπειες στην καθημερινότητα αφού αλλοιώνει την εξωτερική εμφάνιση και παράλληλα, επηρεάζει την ψυχολογία προκαλώντας άγχος και στρες.

Οριστική θεραπεία της τριχόπτωσης

Σήμερα, η μεταμόσχευση μαλλιών είναι η πλέον δημοφιλής και αποτελεσματική μέθοδος για την αποτελεσματική και οριστική θεραπεία της τριχόπτωσης.

Ποια είναι όμως η καλύτερη μεταμόσχευση μαλλιών και τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι πάσχουν από τριχόπτωση;

Παγκόσμιος ηγέτης στη διάγνωση και θεραπεία της τριχόπτωσης, η DHI προσφέρει την κορυφαία μεταμόσχευση μαλλιών στον κόσμο και τη μοναδική που διδάσκεται σε δημόσια Ευρωπαϊκά πανεπιστήμια. Πρόκειται για την Direct Hair Implantation που σε αντίθεση με παλαιότερες τεχνικές- όπως η FUE και η FUT Strip- προσφέρει 100% φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς νυστέρια, ράμματα και ουλές. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως η μεταμόσχευση μαλλιών της DHI διδάσκεται σε ακαδημαϊκό επίπεδο από κορυφαία Ευρωπαϊκά πανεπιστήμια όπως το Πανεπιστήμιο της Λυών στην Γαλλία αλλά και το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Απόλυτα ασφαλής και ελάχιστα επεμβατική, η Direct Hair Implantation εκτελείται μόνο από έμπειρους και πιστοποιημένους ιατρούς που έχουν εκπαιδευτεί στη μοναδική Ακαδημία Αποκατάστασης Μαλλιών του Λονδίνου, την περίφημη London Hair Restoration Training Academy.

inner
Πριν και εννέα μήνες μετά τη Μεταμόσχευση Μαλλιών DHI

Η μοναδική μεταμόσχευση μαλλιών που διδάσκεται σε δημόσια ευρωπαϊκά πανεπιστήμια
Με την Direct Hair Implantation, υγιή τριχοθυλάκια από το πίσω μέρος του κεφαλιού που συνήθως δεν επηρεάζεται από την τριχόπτωση, επιλέγονται προσεκτικά και εμφυτεύονται ένα προς ένα, απευθείας στην περιοχή όπου υπάρχει αραίωση. Αυτά τα τριχοθυλάκια είναι γενετικά σχεδιασμένα να αναπτύσσονται εφ’ όρου ζωής και μην πέφτουν ποτέ ενώ το τελικό αποτέλεσμα είναι 100% φυσικό και κανείς δε μπορεί να υποψιαστεί πως ο ασθενής έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών. Η διαδικασία είναι απλή, διαρκεί λίγες μόλις ώρες ενώ δεν απαιτεί κούρεμα ή ξύρισμα του κεφαλιού. Αυτό σημαίνει πως ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει κανονικά στην εργασία και τις καθημερινές του δραστηριότητες την επόμενη μέρα μετά τη συνεδρία!

Αποκατάσταση του τριχωτού και της ψυχολογίας!
Η προηγμένη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών Direct Hair Implantation έχει αναπτυχθεί και προσφέρεται αποκλειστικά από τα κέντρα του DHI Global Medical Group, του Ελληνικού ιατρικού οργανισμού που έχει αναδειχθεί παγκόσμιος ηγέτης στη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του τριχωτού από το 1970.
Με 68 κέντρα σε όλο τον κόσμο και περισσότερους από 250.000 ικανοποιημένους ασθενείς, η DHI εγγυάται άριστα αποτελέσματα κάθε φορά αφού όλες οι συνεδρίες εκτελούνται μόνο από ιατρούς που έχουν πιστοποίηση από την London Hair Restoration Training Academy και όχι από αυτοαποκαλούμενους ειδικούς που δεν κατέχουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Ιατρική Ομάδα της DHI, οι ασθενείς που ενδιαφέρονται για μεταμόσχευση μαλλιών θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή της κλινικής ή του γιατρού που θα επιλέξουν αφού σε πολλές περιπτώσεις οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών εκτελούνται από βοηθούς νοσηλευτές ή ακόμη και από κομμωτές!

«Η μεταμόσχευση μαλλιών Direct Hair Implantation αποτελεί ιδανική λύση για άνδρες και γυναίκες με τριχόπτωση αφού λύνει το πρόβλημα οριστικά ενώ παράλληλα, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως βελτιώνει την ψυχολογία, μειώνοντας τα επίπεδα του άγχους και στρες» αναφέρει η Ιατρική Ομάδα του DHI Global Medical Group και τονίζει: «Στην DHI το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών είναι προσιτό για όλους! Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο αφού σε όλες τις διαδικασίες και σε όλα τα επίπεδα εφαρμόζονται αυστηρά πρωτόκολλα και standards τυποποίησης της ποιότητας. Χάρη στην προηγμένη τεχνική μας εξασφαλίζουμε απόλυτη φυσικότητα, μέγιστη βιωσιμότητα των εμφυτευμένων μοσχευμάτων αλλά και ότι τα νέα μαλλιά θα είναι υγιή για πάντα και δεν πρόκειται να πέσουν ποτέ!»

inner

Πάντως, οι ειδικοί της DHI τονίζουν πως πριν από την έναρξη οποιασδήποτε θεραπείας, οι ασθενείς, θα πρέπει να υποβάλλονται στα απαραίτητα διαγνωστικά τεστ αφού η σωστή διάγνωση είναι το πρώτο βήμα για την αποτελεσματική και μόνιμη θεραπεία της τριχόπτωσης. Για τον λόγο αυτό, η DHI προσφέρει το καινοτόμο σύστημα DPR που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών και περιλαμβάνει μια σειρά από επαναστατικά τεστ (Stress Analysis, Hair Biology Analysis, Hair Protein Test, Alopecia Test) τα οποία δίνουν όλες τις πληροφορίες που αφορούν στην υγεία και το μέλλον των μαλλιών. Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τη Μεταμόσχευση Μαλλιών DHI και το DPR:

DHI Global Medical Group
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 30, Αθήνα
Τηλέφωνο: 2109211630
www.dhi.gr
info@dhiglobal.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x