F1

Τρομακτικό ατύχημα στη Formula 3

Ένα σοκαριστικό ατύχημα σημειώθηκε στο grand prix του Μακάου στη Formula 3, όταν η 18χρονη, Σοφία Φλορς, έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου της και το όχημα «καρφώθηκε» στις προστατευτικές μπαριέρες.

Ένα τρομακτικό ατύχημα έλαβε χώρα στο grand prix του Μακάου της Κίνας για την Formula 3.

Μόλις στον τέταρτο γύρο του αγώνα, η 18χρονη, Σοφία Φλορς, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, με το μονοθέσιό της να συγκρούεται με προπορευόμενο και στη συνέχεια να σηκώνεται στον αέρα και να «καρφώνεται» στις προστατευτικές μπαριέρες. Το τρομακτικό της όλης υπόθεσης, πέραν του ίδιου του ατυχήματος, ήταν το γεγονός πως το μονοθέσιο της Γερμανίδας πέρασε ελάχιστα εκατοστά δίπλα από τα θεωρεία, εκεί όπου βρίσκονταν φωτογράφοι και κάμερα μεν.

Όπως ήταν φυσικό ο αγώνας διεκόπη και ευτυχώς τόσο η Φλορς όσο και κάποιοι φωτογράφοι που τραυματίστηκαν δεν διατρέχουν κάποιο σοβαρό κίνδυνο για τη ζωή τους.

Μάλιστα λίγη ώρα αργότερα η νεαρή πιλότος ανέβασε και ένα σχετικό μήνυμα στο προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, όπου διευκρίνιζε ότι είναι καλά στην υγεία της, αλλά θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση στην μέση.

«Απλώς θέλω να σας ενημερώσω ότι είμαι καλά, αλλά θα χρειαστεί να κάνω μια επέμβαση άυριο. Ευχαριστώ τη FIA και την HWA AG που με φροντίζουν πολύ. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα στήριξης σας».




Δείτε τα σχετικά βίντεο από το ατύχημα:





Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x