Στίβος

Τρομερός Φιλιππίδης, ισοφάρισε το πανελλήνιο ρεκόρ! (video)

Σε εκπληκτική κατάσταση έδειξε στο World Tour της Μαδρίτης ο Κώστας Φιλιππίδης, ο οποίος ισοφάρισε το πανελλήνιο ρεκόρ (του) στον κλειστό στίβο!

Σε φοβερή κατάσταση βρίσκεται ο Κώστας Φιλιππίδης, ο οποίος δεν χάνει την ευκαιρία να το δείξει με τον καλύτερο τρόπο!

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν εντυπωσιακός στο IAAF World Tour της Μαδρίτης, όπου ξεπέρασε τα 5,85 μ., ισοφάρισε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό (είχε κάνει 5,85 μ. στις 3/3/2017) και παράλληλα ανέβηκε στην τέταρτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης στο επί κοντώ!

Στη συνέχεια, ο άλτης του Δημήτρη Κυτέα επέλεξε να αφήσει το 5,90 μ. και δοκίμασε στα 5,95 μ., ύψος το οποίο θα έχει σίγουρα την ευκαιρία να δει κι άλλες φορές στη φετινή σεζόν. Ο Φιλιππίδης είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους πιο φορμαρισμένους επικοντιστές του πλανήτη, κι όλα αυτά περίπου 25 ημέρες από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ, κάτι που δείχνει πως στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν θα έχει κυρίαρχο ρόλο.

Ο Φιλιππίδης κατέλαβε την πρώτη θέση στον αγώνα, ενώ δεύτερος ήταν ο Πιοτρ Λίσεκ με 5,80 μέτρα. Ο Πολωνός, αφού ο πρωταθλητής μας ξεπέρασε τα 5,80 μ., επέλεξε να αφήσει τα 5,85 μ. και δοκίμασε ανεπιτυχώς στα 5,90 μέτρα. Τρίτος με 5,65 μ. ήταν ο Πάβελ Βογιεκόφσκι. Ο επόμενος αγώνας του Φιλιππίδη θα γίνει το Σάββατο στο Ρουέν, εκεί όπου θα έχει την επόμενη ευκαιρία για νέο ρεκόρ. Ο Φιλιππίδης ξεπέρασε με την πρώτη τα 5,45 μ., 5,55 μ., 5,65 μ. και με την τρίτη τα 5,75 μέτρα.

Δείτε το άλμα του Φιλιππίδη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x