Χάντμπολ

Τρουπής: «Δε φανήκαμε αντάξιοι της φανέλας της ΑΕΚ»

Στο γεγονός πως η ΑΕΚ δεν κράτησε τα προσχήματα στον τέταρτο τελικό της Handball Premier κόντρα στον Ολυμπιακό στάθηκε ο Ανδρέας Τρουπής μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της «Ένωσης» ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της ομάδας, γιατί τους πίκραναν, όπως και από τον διοικητικό ηγέτη, τον κ. Παπασταμάτη, και θεωρεί πως θα πρέπει να κοιτάξουν τι πήγε στραβά και να μην το επαναλάβουν τη νέα σεζόν. Διαπίστωσε πως η ΑΕΚ έβγαλε παθογένειες και «πλήρωσε» την ισοπαλία με την έβδομη ομάδα της κανονικής περιόδου και πως ξόδεψε πολλή ενέργεια στους ημιτελικούς με τον ΠΑΟΚ, δίνοντας, πάντως, συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Αναλυτικά: «Αρχικά, συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεύτερον μια μεγάλη συγγνώμη σε όλους τους οπαδούς που τους πικράναμε. Χάσαμε μέσα στο ‘σπίτι’ μας. Δεν φανήκαμε αντάξιοι της φανέλας της ΑΕΚ.

Βέβαια, υπήρχε και πολύς κόσμος που θα ήθελε σήμερα να χάσουμε ακόμα κι μέσα από την ΑΕΚ κι αυτό είναι λυπηρό. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και όλοι πρέπει να κοιτάζουμε πως θα πάει μπροστά το τμήμα. Η ΑΕΚ έχει έναν διοικητικό ηγέτη, τον κ. Παπασταμάτη, που όλοι πρέπει να τον κοιτάξουμε στα μάτια και να του πούμε μια πολύ μεγάλη συγγνώμη. Η ομάδα σήμερα έβγαλε κάποιες παθογένειες όλης της χρονιάς.

Το πρωτάθλημα για εμάς και το έχω πει στα παιδιά χάθηκε με την ισοπαλία από τον έβδομο του πρωταθλήματος. Αναλωθήκαμε σε εσωτερικά πράγματα που μας ταλάνιζαν όλη τη χρονιά. Μετά, τα παιδιά έδωσαν πολύ μεγάλη προσπάθεια να αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ και δεν θα έπρεπε να καταναλώσουμε τόση ενέργεια εκεί. Κι από τη στιγμή που χάσαμε για δεύτερη χρονιά το πλεονέκτημα έδρας ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο μάθημα για όσους μείνουν στην ΑΕΚ. Συγχαρητήρια στα παιδιά μου δεν έχω κάποιο παράπονο, δέκα μήνες έχουν κάνει πάνω από 40 παιχνίδια, αλλά πρέπει μέχρι το τέλος να είναι συγκεντρωμένοι. Συγχαρητήρια και πάλι στον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x