Αγγλία

Τσάβι: «Καλά νέα για τον Φάμπρεγας»

Σπουδαία κίνηση για τον Σεσκ Φάμπρεγας η μετακίνηση του από την Μπαρτσελόνα στην Τσέλσι, όπως επισήμανε ο Τσάβι τονίζοντας πως είναι μια μεγάλη απώλεια για τους Καταλανούς. Τι είπε για την Ισπανία.

Εξαιρετικά νέα για τον Σεσκ Φάμπρεγκας είναι η μεταγραφή του στην Τσέλσι, όπως υποστήριξε ο πρώην συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα, Τσάβι.

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, ο υπαρχηγός της εθνικής Ισπανίας τόνισε πως πρόκειται για μια σπουδαία ευκαιρία στην καριέρα του 27χρονου μέσου, ενώ δεν έκρυψε την λύπη του για την απόφασή του να φύγει από τους «μπλαουγκράνα».

«Είναι εξαιρετικά νέα για τον Σεσκ. Είναι μια σπουδαία ευκαιρία να πάει σε έναν μεγάλο σύλλογο και αυτή ήταν και η ιδέα του», ήταν τα λόγια του 34χρονου άσου, προσθέτοντας: «Ήταν μια μεγάλη απώλεια για εμάς. Σαν καλός του φίλος όμως, του εύχομαι τα καλύτερα».

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην εθνική Ισπανία που ξεκινάει την Παρασκευή την περιπέτειά της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, απέναντι στην Ολλανδία επιβεβαιώνοντας πως παρά τον δύσκολο όμιλο, οι «φούριας ρόχας» θα τα δώσουν όλα για την επιτυχία.

«Φτάσαμε στην Βραζιλία με μεγάλο ενθουσιασμό, παρόλο που ξέραμε πως έχουμε πολύ δύσκολο όμιλο. Δεν είναι εύκολο να κάνεις πρεμιέρα με την προηγούμενη φιναλίστ της διοργάνωσης. Εμείς θα πρέπει να μείνουμε πιστοί στο στυλ μας και να συνεχίσουμε. Θα πεθάνουμε παίζοντας έτσι κι ελπίζω πως θα έχουμε την ίδια επιτυχία», ήταν η τοποθέτηση του Τσάβι.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x