Betmasters

Τσάμπιονς Λιγκ: Ποιοι θα προκριθούν στους «16»

Εχοντας γίνει γνωστοί οι όμιλοι της φάσης των «32» του Τσάμπιονς Λιγκ το μεγάλο ερώτημα είναι ποιες ομάδες θα καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο για τα νοκ άουτ από κάθε γκρουπ.

Την επόμενη Τρίτη στις 18 Σεπτεμβρίου έχουμε σέντρα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η μεγάλη γιορτή ξεκινάει και καλό θα ήταν να προλάβουμε όσο είναι νωρίς κάποιες αποδόσεις πρόκρισης που δεν αποκλείεται μετά τα πρώτα ματς να κατρακυλήσουν.

Στον πρώτο όμιλο για παράδειγμα φαβορί στα χαρτιά είναι Ατλέτικο και Ντόρτμουντ, αλλά ποιος μπορεί να υποτιμήσει τη Μονακό ή ακόμα και την Μπριζ. Οποια από τις δύο μπει σφήνα εγγυάται τεράστια κέρδη.

Στον δεύτερο είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα, αφού η Μπαρτσελόνα ναι μεν έχει τον πρώτο λόγο, αλλά για τη δεύτερη θέση θα γίνει μάχη ανάμεσα σε Τότεναμ και Ιντερ κατά κύριο λόγο. Ρυθμιστής η Αϊντχόφεν ή μήπως όχι;

Στον τρίτο όμιλο η Παρί είναι το αφεντικό και ακολουθεί δικαίως η ανεβασμένη Λίβερπουλ. Όταν, όμως, υπάρχει σε αυτόν μία Νάπολι που αν βρει ρυθμό είναι ικανή για όλα δεν μπορούμε να προδιαγράφουμε τίποτα. Και η πρόκρισή της πληρώνει αδρά.

Διάβασε ποια είναι τα φαβορί και τα αουτσάιντερ των υπόλοιπων ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και μάθε τις αποδόσεις τους

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x