Betmasters

Τσάμπιονς Λιγκ: Στο 7.70 τα over της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δίνει μεγάλη μάχη για την υπέρβαση στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές μπορεί να μην έχει βαθμό, αλλά έχε φέρει ισάριθμα over.

Στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ η ΑΕΚ ηττήθηκε στην Ολλανδία από τον Άγιαξ με 3-0. Ακολούθησε η αναμέτρηση με την Μπενφίκα στην οποία υπέκυψε με 3-2. Κοινός παρονομαστής πέραν των ηττών ήταν τα ισάριθμα over που έφερε η Ελληνική ομάδα.

Υπάρχει, λοιπόν, ένα προκλητικό ειδικό στοίχημα που θέλει την ΑΕΚ να φέρνει στον φετινό όμιλο της κορυφαίας διασυλλογική διοργάνωσης μόνο over. Θυμίζω πως ακολουθούν δύο αγώνες με το μεγάλο φαβορί του ομίλου, την Μπάγερν Μονάχου και εφόσον επιβεβαιωθεί εκ νέου το over η απόδοση θα υποχωρήσει σε μεγάλο βαθμό.

Μην ξεχνάμε πώς εκτός από την Ελληνική ομάδα και την Μπάγερν στον πέμπτο όμιλο μετέχουν ακόμα ο Άγιαξ και η Μπενφίκα. Με λίγα λόγια έχουμε μπροστά μας έναν όμιλο φουλ επιθετικών ομάδων που στο DNA τους έχουν αρχικά το πώς θα σκοράρουν και όχι να προσέξουν το ανασταλτικό κομμάτι.

Ο Αίαντας έχει επτά over στα εννιά τελευταία παιχνίδια του, οι Πορτογάλοι τρία στα τέσσερα πιο πρόσφατα και η Μπάγερν διαθέτει από τη μέση και μπροστά παίκτες τεράστιας κλάσης όπως ο Ρόμπεν, ο Ριμπερί, ο Ροντρίγκες και φυσικά ο Λεβαντόσφκι.

Το μόνο που έχει να κάνει, λοιπόν, η ΑΕΚ είναι να το διασκεδάσει…

Μάθε που βρίσκεται και πόσο πληρώνει η περίπτωση να φέρει η ΑΕΚ μόνο over στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x