Betmasters

Τσέλσι – Ατλέτικο Μ.: Νίκη για διαφορετικούς λόγους

Τελευταίο χαρτί για την Ατλέτικο, που παίζει τα ρέστα της για τη δεύτερη θέση, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από τα δικά της πόδια.

Ολοκληρώνεται ο 3ος όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ με τη μάχη της πρωτοπόρου Τσέλσι με την τρίτη Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ανάλυση

*Σίγουρα στην επόμενη φάση η Τσέλσι. Κερδίζει και παίρνει την πρώτη θέση. Η Ατλέτικο προκρίνεται με δική της νίκη και γκέλα της Ρόμα στο ματς με την Κάραμπακ. Σίγουρα, πάντως, έχει εξασφαλίσει την τρίτη θέση.

Βρίσκεται στην καλύτερή της φάση στη σεζόν η Τσέλσι μετρώντας οχτώ νίκες στα δέκα τελευταία ματς. Πιο πρόσφατο το 3-1 επί της Νιούκαστλ που την κράτησε στην τρίτη θέση της Πρέμιερ. Στο τελευταίο ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ καθάρισε την Κάραμπακ με 4-0 και εξασφάλιση την πρόκριση στην επόμενη φάση. Με νίκη παίρνει την πρωτιά. Συμπλήρωσε επτά διαδοχικά over στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Δεν υπολογίζεται απόψε ο αμυντικός Λουίς. Δεδομένο το 3-5-1-1 με τον Μοράτα αιχμή του δόρατος στην επίθεση και τον Αζάρ σε ελεύθερο ρόλο από πίσω.

Η Ατλέτικο έχει πολύ μεγαλύτερο κίνητρο από τους Άγγλους, αλλά η δεύτερη θέση δεν εξαρτάται από την ίδια. Θα πρέπει αρχικά να κερδίσει στο Στάμφορντ Μπριτζ και παράλληλα να μην κερδίσει η Ρόμα την αδύναμη Κάραμπακ. Πάντως, θα προσπαθήσει να κάνει το χρέος της και να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της μετά το 2-0 επί της Ρόμα στο Τσάμπιονς Λιγκ, το 3-0 κόντρα στην Έλτσε στο Κύπελλο και τα 5-0 και 2-1 κόντρα σε Λεβάντε, Σοσιεδάδ για το πρωτάθλημα. Πέντε no goal στα έξι τελευταία ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Εκτός μάχη ο ακραίος αμυντικός Χουάνφραν. Με ένα καθαρό 4-4-2 απόψε ο Σιμεόνε και τους Γκαμεϊρό – Γκριζμάν στην επίθεση.

Διαβάστε την ανάλυση της μάχης ανάμεσα στην Τσέλσι και την Ατλέτικο, αλλά και την επιλογή του Wise στο Betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x