Betmasters

Τσέλσι – Μπαρτσελόνα: Ωρα… αποδείξεων

Έχοντας χάσει κάθε ελπίδα διεκδίκησης του φετινού τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι και ο Κόντε ψάχνουν τη μεγάλη εξιλέωση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρόωρος τελικός στο Στάμφορντ Μπριτζ για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα ακολουθεί ρεβάνς στο Καμπ Νόου. Ισχύει το εκτός έδρας γκολ.

Η μεγάλη ευκαιρία να σώσει μια χαμένη χρονιά έφτασε για την Τσέλσι και τον Κόντε. Ο Ιταλός τεχνικός συνεχίζει να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο λόγω των πολλών προβληματικών εμφανίσεων του συλλόγου. Ξεχάστηκε πολύ γρήγορα η περσινή κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ. Με μια τεράστια πρόκριση επί της Μπάρτσα θα αποδείξει ποιος πραγματικά είναι και θα βουλώσει στόματα. Για να έρθει αυτή θα πρέπει απόψε τουλάχιστον να μην ηττηθεί, αφού θα ακολουθήσει η ρεβάνς στο κατηφορικό Καμπ Νόου. Πειστικές νίκες με 3-0 στο πρωτάθλημα κόντρα στη Γουέστ Μπρομ και 4-0 στο Κύπελλο επί της Χαλ. Στη φάση των ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ ηττήθηκε μόνο στην Ιταλία από τη Ρόμα.

Πέρα των Ρωμαίων είχε στον όμιλο Ατλέτικο και Κάραμπακ. Δύο πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα έχει απόψε. Αρχικά το ότι έχει χάσει μόνο τον έναν από τους 11 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και εν συνεχεία το ότι δεν έχει ηττηθεί στις επτά τελευταίες συγκρούσεις της με την Μπάρτσα στο θεσμό μετρώντας 2 νίκες και 5 ισοπαλίες ανεξαρτήτως έδρας. Λείπουν Μπακαγιόκο και Λουίς. Με 3-4-3 και τον Ζιρού να έχει δηλωθεί κανονικά. Βέβαια μάλλον θα μείνει στον πάγκο και θα ξεκινήσει ο πρώτος σκόρερ Μοράτα στην επίθεση έχοντας δίπλα του Πέδρο και Αζάρ.

Δες όλη την ανάλυση του Τσέλσι - Μπαρτσελόνα, καθώς και τα προγνωστικά του Wise στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x