Πόλο

Τσιλιγκίρη: «Άνανδρη επίθεση, σε γυναικόπαιδα, ΑΜΕΑ και ηλικιωμένους»

Τον αποτροπιασμό της για την εισβολή κουκουλοφόρων στο «Παπαστράτειο» εξέφρασε η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Τα όσα τραγικά έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου στο Παπαστράτειο περιέγραψε με μήνυμά της στο Facebook η Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Συγκεκριμένα, η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού έγραψε:

«Σήμερα, Σάββατο στο Παπαστράτειο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, με τον ΑΝΟ Γλυφάδας, γίναμε μάρτυρες της… έκφρασης της απόλυτης θρασυδειλίας , 30 κουκουλοφόρων οι οποίοι έκαναν "έφοδο" στο κολυμβητήριο κρατώντας φωτοβολίδες, λοστούς, μαχαίρια και ρόπαλα, κάνοντας επίθεση με ρίψη κάδων και αντικειμένων ακόμη και προς τις αθλητριες και των δύο ομάδων.

Αποτέλεσμα της επίθεσης των 30 κουκουλοφόρων, σε ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ, ΑΜΕΑ και ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ... ήταν ο τραυματισμός τριών εξ’ αυτών, μεταξύ των οποίων και ενός φωτορεπόρτερ που έκανε τη δουλειά του.

Φυσικό επακόλουθο η διακοπή της αναμέτρησης της Α1 πόλο Γυναικών, αφού από το σοκ που υπέστησαν οι αθλήτριες ήταν αδύνατη η συνέχιση του αγώνα.

ΜΙΑ ΑΝΑΝΔΡΗ επίθεση σε αγώνα γυναικών, η οποία ολοκληρώθηκε με την πρόκληση υλικών ζημιών σε οχήματα των αθλητριών που ήταν σταθμευμένα έξω από το κολυμβητήριο
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x