Βόλεϊ

Τσιλιγκίρη στο sport-fm.gr: «Τα καλύτερα όχι απλά έχουν έρθει, αλλά θα συνεχιστούν για πολλά χρόνια»

Την υπόσχεση για ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον από τον Ολυμπιακό έδωσε η Χριστίνα Τσιλιγκίρη μέσω του sport-fm.gr, μια μέρα μετά την επίτευξη του ιστορικού τρεμπλ στο βόλεϊ γυναικών.

Το ιστορικό τρεμπλ του Ολυμπιακού είναι μόνο η αρχή, σύμφωνα με την Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Η γενική γραμματέας και υπεύθυνη επικοινωνίας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού μίλησε στο sport-fm.gr για το τεράστιο επίτευγμα της ομάδας βόλεϊ γυναικών, τονίζοντας πως δεν... κλείνει η όρεξη για περσισσότερες επιτυχίες.

«Η ιστορία γράφεται με χρυσά γράμματα και φυσικά ότι γράφει δεν ξεγράφει. Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού κατέκτησε το πρώτο τρεμπλ στην ιστορία όχι μόνο του τμήματος αλλά και του γυναικείου βόλεϊ γενικότερα. Ένα επίτευγμα όπου μόνο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να το καταφέρει», σχολίασε αρχικά, ενώ για το μέλλον των «ερυθρόλευκων» είπε:

«Για την Ελλάδα ας μην μιλήσουμε καλύτερα γιατί τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει κανένας αντίπαλος που να μπορέσει να τον κοιτάξει στα μάτια. Φυσικά όλα αυτά, είναι έργα τόσο της διοίκησης, του Προέδρου του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, όσο και του ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είναι πάντα δίπλα σε όλα τα τμήματα. Και επειδή όταν ανοίγει η όρεξη δεν κλείνει, τα καλύτερα για αυτή την ομάδα όχι απλά έχουν έρθει, αλλά θα συνεχιστούν για πολύ καιρό ακόμα».

Δείτε το βίντεο του BAM TV από την ιστορική βραδιά του Ολυμπιακού:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x