Τένις

Τσίλιτς: «Έκλαψα γιατί δεν μπορούσα να παίξω όπως ήθελα, όχι λόγω πόνου»!

Αντιμετώπισε -πέρα από τον ανεπανάληπτο Φέντερερ- πρόβλημα στο πόδι, οπότε η κατάκτηση του δεύτερου Grand Slam τίτλου του στο Wimbledon παρέμεινε όνειρο. Τα κλάματα, όμως, δεν τα έβαλε λόγω των πόνων…

Τρομερή δήλωση από τον Μάριν Τσίλιτς, ο οποίος, θυμίζουμε, έβαλε τα κλάματα, μετά το 3-0 του πρώτου σετ στον τελικό του Wimbledon απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ και πολλοί πίστεψαν ότι θα εγκατέλειπε τον αγώνα.

Ο Κροάτης αντιμετώπισε -πλην του μυθικού Ελβετού- πρόβλημα στο πόδι και όπως είναι λογικό, όλος ο κόσμος σκέφτηκε πως ξέσπασε σε κλάματα από τους πόνους.

Ο ίδιος, όμως, το διέψευσε!

«Ήταν μια άτυχη μέρα», είπε, αρχικά, απογοητευμένος ο 28χρονος Κροάτης.

«Είχα μια πολύ έντονη φουσκάλα. Το ένιωθα και από το παιχνίδι με τον Κουέρι. Θέλω να ευχαριστήσω τους φυσιοθεραπευτές και τον γιατρό για τη βοήθειά τους. Ήταν συνέχεια μαζί μου τις τελευταίες 30 ώρες. Έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά ένιωθα τον πόνο. Όταν χρειαζόταν κάποια γρήγορη αντίδραση, κάποια αλλαγή στην κίνηση, δεν μπορούσα να την κάνω.

Ήταν δύσκολο συναισθηματικά, γιατί ήξερα τι πέρασα τους τελευταίους μήνες στην προετοιμασία. Ήταν δύσκολο και λόγω της ομάδας μου, έκαναν τόσα για εμένα. Ήταν κακή τύχη. Αν το σκορ ξέφευγε, δεν θα πιεζόμουν πολύ. Όμως, ήθελα να τα δώσω όλα
».

Και στη συνέχεια, δήλωσε: «Ένιωθα ότι δεν μπορούσα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Ήταν μόνο αυτό. Δεν πονούσα τόσο πολύ, ώστε να κλάψω. Ήταν απλά ότι δεν μπορούσα να παίξω όπως θα ήθελα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x