Απίστευτος ο Στέφανος Τσίτσιπάς. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του με τον Φίλιξ Οζέ ο Έλληνας τενίστας χαρακτήρισε τον σημερινό αντίπαλό του καλύτερο από εκείνον ενώ υπογράμμισε ότι το μέλλον του είναι λαμπρό.

«Είναι ο δυσκολότερος παίκτης που έχω αντιμετωπίσει και θα χρειαστώ ακόμα 1-2 ευκαιρίες για να καταφέρω να τον νικήσω», τόνισε και συνέχισε:

«Είναι πολύ δύσκολο διότι έχει από τις καλύτερες επιστροφές στο tour. Έχει πολύ ισχυρό και ακριβές σερβίς, που είναι δύσκολο να διαβάσεις. Και είναι πολύ γρήγορος, είναι πολύ σπάνιο να τα συνδυάζεις όλα αυτά. Μεγάλο backhand, μεγάλο forehand. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά όταν τον αντιμετωπίζεις, είναι σταθερός παντού. Με ανησυχεί που θα παλέψω μαζί του για τίτλους, είναι στενάχωρο που είναι καλύτερος από εμένα. Πρέπει να αποδεχτώ ότι είναι καλύτερος. Μπορεί να μην τον νικήσω ποτέ, ίσως πρέπει να περιμένω κάποια χρόνια για να έχω την ευκαιρία. Αν όχι, εντάξει. Αν ναι, θα είναι φανταστικό. 10.000 ευρώ σε φιλανθρωπία για αυτή τη νίκη (γέλια)».

Ο Έλληνας τενίστας κατέληξε:

«Νομίζω ότι μπορεί να κερδίσει Grand Slam. Με έχει νικήσει όλες τις φορές που έχουμε αναμετρηθεί. Εγώ τον νίκησε μόνο σε διπλό, αλλά αυτό δεν το μετράω. Έχει το πλήρες πακέτο και είμαι σίγουρος ότι αν έχει την ευκαιρία να παίξει με Ναδάλ, Τζόκοβιτς, Φέντερερ, θα τους νικήσει. Και δεν θα εκπλαγώ. Σίγουρα θα τον δούμε στο Top 5. Αν όχι φέτος, τότε του χρόνου ή τον άλλο χρόνο».