Τένις

Τσιτσιπάς: «Έχω δει περισσότερα παιχνίδια του Ναδάλ παρά δικά μου»

Το δικό του όνειρο ζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς εδώ και λίγες ώρες, καθώς εξασφάλισε τη συμμετοχή του στον τελικό του ATP 500 και θα αντιμετωπίσει τον Ράφαελ Ναδάλ.

Και μόνο ότι έχει καταφέρει να κλέψει λίγη από τη… λάμψη του Ράφαελ Ναδάλ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να πει ότι αυτή την εβδομάδα ζει το δικό του όνειρο να γίνεται πραγματικότητα.

Ο μόλις 19 ετών τενίστας θα αντιμετωπίσει αύριο στις 17:00 τον Ισπανό θρύλο του τένις και με αφορμή αυτό αναφέρθηκε στις δηλώσεις του.

«Έχω δει περισσότερα παιχνίδια του Ναδάλ, παρά δικά μου. Θα είναι η πρώτη φορά που θα τον αντιμετωπίσω. Δεν έχω τίποτα να χάσω, πρέπει να παίξω το παιχνίδι μου, όπως έχω κάνει καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Θα ήθελα να λάβω πάντως ένα δωρεάν μάθημα από τον Ναδάλ», είπε αστειευόμενος και συνέχισε:

«Αν έχεις ένα πλάνο του τι παίζεις, το μυαλό σου είναι καθαρό, τίποτα δεν σε σταματά. Θα συνεχίσω να είμαι επιθετικός, να σερβίρω όπως το κάνω τώρα. Ό,τι επιχειρώ βγαίνει και πρέπει να επικεντρωθώ στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x