Τένις

Τσιτσιπάς: «Φανταστικό συναίσθημα. Νιώθω σαν να παίζω στην Ελλάδα» (video)

Τρισευτυχισμένος για την πρόκριση στον τελικό του Rogers Cup και ευγνώμων προς τους Έλληνες του Τορόντο για τη συμπαράσταση ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Με ένα πλατύ χαμόγελο, σαν να έλαβε μόλις το καλύτερο δώρο για τα σημερινά (12/8) 20ά του γενέθλια, εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το θρίαμβό του επί του Κέβιν Άντερσον και την πρόκριση στον τελικό του Rogers Cup.

«Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Όλα γίνονται τόσο γρήγορα που δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω. Είναι και τα γενέθλιά μου αύριο (12/8), είναι τρελό. Αν με ρωτούσαν πού θα ήθελα να περάσω τα γενέθλιά μου, θα απαντούσα στο Τορόντο, γιατί όχι; Το να αγωνίζεσαι σε έναν τόσο μεγάλο τελικό στα γενέθλιά σου είναι ό,τι καλύτερο. Δεν μπορώ να πιστέψω τι έχει συμβεί. Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Πέρσι τέτοια εποχή έπαιζα σε challenger στη Σλοβενία για λίγους βαθμούς. Η πορεία μου δείχνει πόσο έχω εξελιχθεί και βελτιωθεί φέτος. Ακόμη κι εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω», τόνισε.

Όσο για τη λατρεία του ελληνικού κοινού που έχει κάνει κερκίδα στο Τορόντο για... πάρτη του, είπε: «Νιώθω σαν να παίζω στην Ελλάδα. Είμαι τόσο ευγνώμων για την αγάπη και τη συμπαράστασή σας. Έχετε τόσο μεγάλο πάθος για το σπορ, που δεν είναι εύκολο να το βρεις αυτό στο τένις. Με τέτοιο κοινό είναι διασκεδαστικό να παίζεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x