Τένις

Τσιτσιπάς: «Περήφανος για τον εαυτό μου και την Ελλάδα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του μετά την επική νίκη επί του Σάσα Ζβέρεφ.

Ενθουσιασμένος για τη νίκη, αλλά και την υποδοχή από το ελληνικό κοινό στο Rogers Cup, δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την επική νίκη του απέναντι στον Σάσα Ζβέρεφ, νούμερο 3 στην παγκόσμια κατάταξη. Ο 19χρονος τενίστας γύρισε ένα ματς στο οποίο βρέθηκε να χάνει με 1-0 σετ και 5-2 γκέιμ στο δεύτερο.

«Δεν ξέρω πώς το έκανα αυτό! Εσείς θα μου πείτε (γέλια). Ειλικρινά δεν έχω ιδέα. Απλώς κατάφερα να ανατρέψω το ματς, να γεμίσω άγχος τον αντίπαλό μου και να παραμείνω ζωντανός. Ίσως και να ξεγέλασα τον Ζβέρεφ, γιατί έκανα κάποια πράγματα που δεν τα περίμενε», τόνισε ο Τσιτσιπάς, που στη νέα λίστα της παγκόσμιας κατάταξης που θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα θα μπει στο Top 20.

«Είναι κάτι φανταστικό. Είμαι περήφανος, για τον εαυτό μου και την πατρίδα μου. Νιώθω περήφανος γιατί βγάζω στο κορτ τον καλύτερό μου εαυτό σε τόσο μεγάλα τουρνουά και που μπορώ να κάνει το τένις μεγάλος στην Ελλάδα. Είδα σήμερα πολλές ελληνικές σημαίες στο γήπεδο και τόσο κόσμο να με υποστηρίζει. Ένιωσα ότι έπαιζα στην… έδρα μου. Σαν να έπαιζα στην Αθήνα», ανέφερε ο νεαρός τενίστας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x