Πόλο

Τσουκαλά στον ΣΠΟΡ FM: «Έπρεπε να μπούμε στον τελικό με πιο… άγριες διαθέσεις»!

Η πολίστρια Χριστίνα Τσουκαλά μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και την εκπομπή του Μπάμπη Χριστόγλου και του Μιχάλη Λεάνη για το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε η Εθνική πόλο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Για την επιτυχία της Εθνικής πόλο γυναικών στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM η διεθνής πολίστρια Χριστίνα Τσουκαλά. Η 27χρονη αθλήτρια τόνισε ότι εκείνη και οι συμπαίκτριές της είναι πολύ ευχαριστημένες με το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησαν, ενώ πρόσθεσε ότι έπρεπε να εμφανιστούν πιο… αγριεμένες στον τελικό κόντρα στην Ολλανδία.

Αναλυτικά τα όσα είπε η Χριστίνα Τσουκαλά στον ΣΠΟΡ FM και την εκπομπή «Μπαμ και κάτω»:

- Για το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε η Εθνική πόλο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: «Με το ασημένιο μετάλλιο που κατακτήσαμε, είμαστε πολύ ευχαριστημένες. Νομίζω ότι τελείωσε πολύ καλά η χρονιά για εμάς».

- Για τον τελικό με την Ολλανδία: «Θα ήθελα να μπαίναμε όλες με πιο… άγριες διαθέσεις. Ήταν πιο προετοιμασμένες οι Ολλανδές. Είχαμε περισσότερο άγχος. Είχαμε παίξει σε άλλους δύο τελικούς Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το 2010 και το 2012. Είχαμε πάρει δύο ασημένια και θέλαμε το χρυσό. Και αυτό μας γέμισε άγχος».

- Για το επίπεδο του πόλο στη χώρα μας: «Βλέπω ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Θα ανεβούμε κι άλλο όμως. Θέλω να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Αυτός είναι ο στόχος μας».

- Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα: «Το κλίμα στην ομάδα ήταν πάρα πολύ καλό. Όσο περνάνε τα χρόνια, γινόμαστε και καλύτερες. Οι μικρότερες σε ηλικία μεγαλώνουν με εμάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x