Βάιος Τσούτσικας

Ένα τηλέφωνο στον Καμπιάσο, ρε παιδιά…

Έχουν γραφτεί δεκάδες ονόματα ήδη για τον Παναθηναϊκό. Θα έπρεπε να είχε προστεθεί σε αυτά και εκείνο του Αργεντινού…

Γράφει ο Βάιος Τσούτσικας

Μερικές φορές η λύση σε ένα πρόβλημα είναι τόσο προφανής που δεν μπορείς να τη δεις. Αν μπορεί να λογιστεί ως πρόβλημα η προσπάθεια των ομάδων να στελεχώσουν τα ρόστερ τους.

Ψάχνει ο Παναθηναϊκός. Και ψάχνει και αμυντικό χαφ. Ο Εσιέν είναι με το μαντήλι στο χέρι, ο Λαγός ειδοποιήθηκε να βρει ομάδα, ενώ κανείς άλλος από τους υπάρχοντες μέσους της ομάδας δεν μπορούν να αποδώσουν σε θέση «6αριού». Καλός και τίμιος ο Ζέκα αλλά ολίγον τι επιπόλαιος για να παίξει εμπρός από τους δύο στόπερ.

Αν και η υπόθεση του αμυντικού χαφ φαίνεται να ακολουθεί, να μην είναι τώρα αυτή που «καίει» τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ήδη έχουν σκάσει οι πρώτες «υποψηφιότητες» για τη θέση. Με πιο διαφημισμένη αυτή του 36χρονου Κεϊτά που έμεινε ελεύθερος από τη Ρόμα.
Σίγουρο είναι ότι θα παρελάσουν πολλοί ακόμα μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας. Ειδικά στο φετινό καλοκαίρι που κάθε μέρα επιφυλάσσει και μια τουλάχιστον νέα «είδηση» μεταγραφικού ενδιαφέροντος για τον Παναθηναϊκό.

Όπως σίγουρο είναι ότι ταιριάζει γάντι στις ανάγκες της ομάδας ο Εστεμπάν Καμπιάσο. Είναι κι αυτός μεγάλος πια σε ηλικία αλλά έβγαλε μια σεζόν στον Ολυμπιακό χωρίς ιατρικά προβλήματα. Και όχι μόνο αυτό…

Πέρα από άψογος επαγγελματίας αποδείχθηκε και εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Και αν δεν συνεχίζει στον Ολυμπιακό ίσως οφείλεται περισσότερο στην αίσθηση που υπάρχει ότι για τον Σίλβα ο παίκτης σχεδόν περισσεύει.

Ο Καμπιάσο είναι από αυτούς τους κολλημένους με την μπάλα τύπους. Έχει πάρει Τσάμπιονς Λιγκ, έχει πάρει διηπειρωτικό Κύπελλο, έχει πάρει πρωτάθλημα στην Ιταλία και την Ισπανία και παρ’ όλα αυτά πανηγύριζε σαν μικρό παιδί ακόμα και στα διαδικαστικού χαρακτήρα ματς Κυπέλλου στα οποία τον χρησιμοποιούσε ο Πορτογάλος κόουτς του Ολυμπιακού.

Δεν ξέρω ακριβώς πόσα παίρνει, δεν ξέρω πόσα είναι διαθέσιμη η ΠΑΕ να δώσει, δεν ξέρω αν υπάρχει σημείο επαφής ή μπορεί να βρεθεί μεταξύ της ομάδας και του παίκτη, ξέρω, όμως, ότι μπορεί σαν ποδοσφαιριστής να ταιριάξει γάντι στην ομάδα του Στραματσόνι.

Μπορεί να ταιριάξει γάντι και με τα πατριωτάκια του, Λέτο και Βιγιαφάνιες, και σίγουρα μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στα αποδυτήρια με την υποδειγματική συμπεριφορά του.

Καμπιάσο, λοιπόν. Γιατί όχι; Και ας μην το γράψει το calciomercato ποτέ…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x