Βάιος Τσούτσικας

Όλοι μαζί να ντυθούμε Φελαϊνί

Λίγο μετά το φινάλε του ματς στο Ανφιλντ και την άνετη νίκη της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-0) τούτο είναι ό,τι πιο ψύχραιμο μπορώ να γράψω! Του Βάιου Τσούτσικα.

Αυτή ήταν και η μόνη προσφορά της Γιουνάιτεντ στο ‘Ανφιλντ. Μέρες που είναι γιορτινές και ο κόσμος ψάχνει την ιδανική αμφίεση για τα τελευταία μασκέ πάρτι έρχεται η ομάδα του Φαν Χάαλ και δίνει τη λύση:

Βάζεις μια κουρούπα στο κεφάλι, αφήνεις και γένια τριών ημερών και ντύνεσαι Μαρουάν Φελαϊνί. Είναι σίγουρο ότι θα προσφέρεις πολύ γέλιο στην παρέα σου…

Γράφει ο Βάιος Τσούτσικας

Εναλλακτικός τίτλος του κομματιού θα μπορούσε να είναι το χάθηκε η μπάλα, αμοιβή σε όποιον την βρει. Αλήθεια είναι ότι από τη μέση και μπροστά η Λίβερπουλ έκανε πλάκα στο μεγαλύτερο μέρος του μας. Οι τσιμπητοί (Στάριτζ, Κουτίνιο, Φιρμίνο, Λαλάνα) δημιουργούσαν συνεχώς χώρους με κλειστές ντρίπλες στους αντιπάλους, γεγονός που έφερε πολλές φορές τους γηπεδούχους σε θέση βολής. Το περιμέναμε αυτό. Εκεί στηρίζει τη δύναμή της φέτος η Λίβερπουλ.

Όπως περιμέναμε και την - μία ακόμα - μυθική εμφάνιση του Ντε Χέα. Δεν ξέρω αν έχει δίκιο ο Γιάννης Μπίλιος που λέει ότι είναι ο κορυφαίος γκολκίπερ του κόσμου, ξέρω, όμως, ότι έπαιξε στο Άνφιλντ σαν τέτοιος. Με έναν μη εξωγήινο κάτω από τα δοκάρια η Γιουνάιτεντ θα μάζευε και τρίτο και τέταρτο γκολ. Μην πω και παραπάνω.

Μία ο Κουτίνιο από δύο μέτρα απόσταση, μία ο Λαλάνα από ενάμισι μέτρο, μία ο Στάριτζ από λίγο μακρύτερα και διαγώνια έχασαν μοναδικές ευκαιρίες και μαζί τη δυνατότητα να γράψουν ένα ιστορικά βαρύ σκορ. Αυτό δεν ήρθε χωρίς να σημαίνει, βέβαια, πως το 2-0 κακοπέφτει στην ομάδα του Κλοπ. Από αυτή τη Γιουνάιτεντ να φάει τρία γκολ χωρίς να βάλει ένα είναι κάτι παραπάνω από αδύνατο.

Το μόνο στοιχείο που κρατά το ενδιαφέρον ενόψει του επαναληπτικού είναι το τρέμουλο (και) στην άμυνα της Λίβερπουλ. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα κατέβει στο κεφάλι του Σακό, του Λόβρεν ή του Μινιολέ. Ακόμα και κόντρα στην άθλια επιθετικά Γιουνάιτεντ μια δύο χοντρές πήγαν να τις κάνουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x