Βάιος Τσούτσικας

Όχι άλλους αναπτήρες

Πιο ενοχλητικό και από το… debate γύρω από την πτήση του αναπτήρα είναι η γκρίνια που έβγαλε ο Ολυμπιακός μετά την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα.

Αν περιμένετε να διαβάσετε ένα ακόμα κείμενο για ιπτάμενους αναπτήρες προσπεράστε και πάτε παρακάτω. Αν τον πέταξαν, αν βρήκε στόχο, αν έκανε παράσταση ο παίκτης του Πλατανιά, αν τον… πήρε ο αέρας από το χέρι του ανυποψίαστου φιλάθλου δεν είναι σημαντικά. Άλλωστε κάθε ένας έχει τη δυνατότητα να καταλάβει (μόνος του) τι έγινε βλέποντας το βίντεο του ματς. Μακριά από εμάς και οι… αναλύσεις για τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσει ένας αναπτήρας μικρού ή μεγάλου μεγέθους.

Γράφει ο Βάιος Τσούτσικας

Αυτό που ενοχλεί περισσότερο είναι η στάση και οι διαρροές του Ολυμπιακού μετά το τέλος της αναμέτρησης. Μιλάμε για μια ομάδα που έχει 17 νίκες και 1 ισοπαλία σε 18 ματς, για μια ομάδα που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα πριν καν βγει ο πρώτος γύρος, μια ομάδα που γυρνά πίσω της και δεν μπορεί καν να δει τον δεύτερο. Κι όμως… Μετά το 1-1 με τον Πλατανιά που ήρθε απόλυτα φυσιολογικά μιας και ο Ολυμπιακός σερνόταν «μας» ενοχλούσαν όλα.

Γι’ αυτό και βγήκε γκρίνια για τον διαιτητή, γι’ αυτό και βγήκε γκρίνια για τον χρόνο των καθυστερήσεων, γι’ αυτό και βγήκε γκρίνια για τα χασομέρια των παικτών του Πλατανιά, γι’ αυτό και βγήκε γκρίνια για τον Παράσχο που «πάντα παίζει αμυντικά με τον Ολυμπιακό», γι’ αυτό και βγήκε γκρίνια ακόμα και για τη NOVA που «δεν έκανε τη μετάδοση όπως τη θέλαμε». Κι όλα αυτά από μια ομάδα που έχει πάρει 52 πόντους σε 18 παιχνίδια…

Πόσο πιο δυνατά να φωνάξεις, δηλαδή, ότι ζεις και αναπνέεις μόνο για το 100-0; Ήμαρτον…

Η προσπάθεια του Ολυμπιακού να περιορίσει την ισχύ του συμβάντος – έστω και χονδροειδώς «δεν χτύπησε ο αναπτήρας τον παίκτη» - είναι κατανοητή. Θέλει να προστατεύσει τα συμφέροντά του και γι’ αυτό το ρίχνει στο… καλαματιανό. Όπως και οι απέναντι από τον Ολυμπιακό, λογικό είναι να επιδιώκουν τη βαρύτερη δυνατή τιμωρία του αντιπάλου τους.

Να τα βάζουμε, όμως, με θεούς και δαίμονες επειδή κάναμε ένα «Χ» μετά από 18 ματς, να βάζουμε χέρι στο κανάλι που άλλαξε πολιτική στις μεταδόσεις του για να μη μας ενοχλεί το μόνο που δείχνει είναι ότι δεν υπάρχει σωτηρία καμία. Και πως ό,τι λιγότερο από το 100-0 είναι μη αποδεκτό…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x