sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Τζιάνι στον ΣΠΟΡ FM: «Μεγάλα πράγματα η Ελλάδα στο μέλλον»

Ο μύθος του παγκοσμίου βόλεϊ, Αντρέα Τζιάνι μιλά αποκλειστικά στον ΣΠΟΡ FM 94.6 για τη δική μας Εθνική, τον Δημήτρη Τζούριτς και το Final 4 της Γερμανίας.

Ακόμα και να μην ήξερες ποιος είναι αυτός ο ψηλός άνδρας, καταλάβαινες από τις αντιδράσεις των τριγύρω του, ότι πρόκειται για κάποιον που μόνο… τυχαίο δεν τον λες. Ο 46χρονος τεχνικός, δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα και να φωτογραφίζεται με μικρούς, αλλά και μεγάλους φίλους του αθλήματος.

Αν αγαπάς το βόλεϊ, δεν γίνεται να μη θαυμάζεις τον Αντρέα Τζιάνι!

Αποτελεί μύθο για το παγκόσμιο βόλεϊ και οι πολυάριθμες επιτυχίες που έχει με την εθνική Ιταλίας προκαλούν δέος! Εκτός από προπονητής της Βερόνα, καθοδηγεί και την εθνική Σλοβενίας, την οποία θα αντιμετωπίσει η ελληνική ομάδα την Παρασκευή στον ημιτελικό του World League στη Φρανκφούρτη.

Συνέντευξη στον Σταύρο Χονδροθύμιο

- Ποιος είναι ο στόχος με την εθνική Σλοβενίας;

«Τώρα πάμε στο Final 4. Ξέρουμε τον στόχο μας. Αυτός είναι να το κερδίσουμε. Σίγουρα υπάρχουν αρκετές εντυπωσιακές ομάδες, η Γερμανία είναι καλή ομάδα, η Ελλάδα, η Ιταλία επίσης αλλά και εμείς. Το επίπεδο στο τουρνουά είναι πολύ υψηλό».

- Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από το τουρνουά;

«Είναι ενδιαφέρον (το τουρνουά της Θεσσαλονίκης). Η Σλοβενία, η Ελλάδα, το Κατάρ παίζουν καλό βόλεϊ. Είναι πολύ ενδιαφέρον και το επίπεδο, είναι πολύ καλό».

- Πώς ήταν η χρονιά σας στην Ιταλία και τι έχετε να πείτε για τον Δημήτρη Τζούριτς που από τη νέα σεζόν θα τον έχετε στην ομάδα σας;

«Το τελευταίο τουρνουά στη Βερόνα ήταν πολύ ωραίο. Τερματίσαμε τέταρτοι στην κανονική περίοδο, χάσαμε στα ημιτελικά από την Περούτζια στο τελευταίο ματς στο πέμπτο σετ. Κερδίσαμε το Challenge Cup και την επόμενη χρονιά παίξαμε με την Τρεντίνο. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή ομάδα, αλλά και για έναν εντυπωσιακό παίκτη».

- Θέλετε να κάνετε ένα σχόλιο για την ελληνική ομάδα;

«Οι Έλληνες παίκτες είναι καλά παιδιά και καλοί παίκτες. Νομίζω πως η τωρινή Εθνική ομάδα μπορεί να κάνει στο μέλλον μεγάλα πράγματα. Όσο για τους συλλόγους, νομίζω πως στο μέλλον θα φθάσουν ξανά σε υψηλό επίπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x