Τένις

Τζόκοβιτς: «Σαν παιδί ονειρευόμουν να κατακτήσω το Wibledon, από τους κορυφαίους ever ο Φέντερερ»

Περιχαρής για την κατάκτηση του πέμπτου Wimbledon στην καριέρα του ο Νόβακ Τζόκοβιτς, αποθέωσε τον Ρότζερ Φέντερερ και αφιέρωσε το τρόπαιο στην οικογένειά του!

Η κατάκτηση του φετινού τίτλου στο Wimbledon δεν θα μπορούσε παρά να γεμίσει με ικανοποίηση τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Κάτι που φάνηκε και στα λεγόμενα του Σέρβου τενίστα, μετά την απονομή…

Εκεί όπου ο Τζόκοβιτς δεν δίστασε να πλέξει το εγκώμιο του μεγάλου του αντιπάλου, Ρότζερ Φέντερερ, ενώ αποκάλυψε τα παιδικά του όνειρα και χάρισε τη νέα μεγάλη διάκριση στην γυναίκα και τα παιδιά του!

«Αν δεν ήταν ο πιο συναρπαστικός τελικός που έχω παίξει ήταν σίγουρα στο Top-3. Έπαιξα κόντρα σε ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών και τον οποίο σέβομαι. Είχαμε και οι δύο την ευκαιρία να τελειώσουμε το παιχνίδι. Είναι περίεργο να παίζεις τάι μπρέικ μετά το 12-12. Ο Ρότζερ έδειξε σε όλους ότι στα 37 σου δεν έχεις τελειώσει», είπε αρχικά ο «Νόλε».

Και πρόσθεσε: «Όταν ήμουν μικρός σαν παιδί ονειρευόμουν να συμμετάσχω σε αυτό το τουρνουά και να το κατακτήσω μία φορά. Έβαζα διάφορα αντικείμενα στο δωμάτιο μου και ονειρευόμουν να το κατακτώ. Είναι ξεχωριστό να είναι εδώ η οικογένεια και ο γιος μου. Αυτό είναι για την σύζυγό μου και την κόρη μου. Το να έχω εδώ μαζί μου τους γονείς μου ήταν ένα όνειρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x