Επικαιρότητα

Υποδοχή του Ερντογάν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τον Κοτζιά (pic)

Τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα υποδεχθεί στο αεροδρόμιο ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προσγειώθηκε λίγο πριν τις 11π.μ το αεροσκάφος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Τον Τούρκο πρόεδρο υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.



Η αυτοκινητοπομπή ξεκίνησε με προορισμό το κέντρο της Αθήνας, όπου απαγορεύονται όλες οι συγκεντρώσεις μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, κατόπιν σχετικής απόφασης της αστυνομίας.

Ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα θα παραμείνει κλειστός όλη την ημέρα ενώ πριν από λίγη ώρα έκλεισαν και οι σταθμοί «Ευαγγελισμός» και «Μέγαρο Μουσικής».



Λίγο πριν την άφιξη του στην Ελλάδα ο Τούρκος πρόεδρος ζητούσε επικαιροποίηση της συνθήκης της Λωζάνης, σε ό,τι αφορά τα δικαιώματα της Ελλάδας και της Τουρκίας στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.



«Μπορούμε να συζητήσουμε τα πάντα, από το Α έως το Ω. Μπορεί η Ελλάδα να ενοχλείται με κάποια θέματα, με συγκεκριμένες προβλέψεις, αλλά μπορούμε να καθίσουμε κάτω και να συζητήσουμε», είπε στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ και τον Αλέξη Παπαχελά, δίνοντας και το στίγμα της ατζέντας του.









Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x