Επικαιρότητα

Ύποπτος για τη δολοφονία Αγραφιώτου ο «δράκος» του Αμαρουσίου

Το DNA θα δείξει αν υπάρχει εμπλοκή του

Δείγμα γενετικού υλικού θα λάβουν οι Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον 30χρονο δράκο του Αμαρουσίου που συνελήφθη χθες για συνολικά έξι απόπειρες βιασμού στην περιοχή, προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχει συσχετισμός του με την υπόθεση Αγραφιώτου.

Μετά τον εντοπισμό της σορού της άτυχης Ελευθερίας Αγραφιώτου στο τρίτο υπόγειο του κτιρίου που στεγάζεται σουπερμάρκετ και ανήκει στον δήμο Αμαρουσίου, οι Αρχές θα εξετάσουν και αυτή την πιθανότητα.

Όπως προκύπτει, η Αγραφιώτου έπεσε θύμα φρικτής δολοφονίας ενδεχομένως και βιασμού, αφού σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο βρέθηκε άγρια χτυπημένη και με βγαλμένο το παντελόνι και το εσώρουχό της.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι κάποιος προσπάθησε να την βιάσει αφού της είχε καταφέρει πολλαπλά χτυπήματα σε όλο της το σώμα.

Ο δράστης φαίνεται ότι γνώριζε καλά το χώρο από τον τρόπο που κινήθηκε.

Το ασανσέρ του σούπερ μάρκετ σταματούσε στο μείον δύο υπόγειο γκαράζ, όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο της. Το τρίτο επίπεδο δεν ανήκει στο κατάστημα και παλαιότερα λειτουργούσε σαν δημοτικό γκαράζ. Δεν το χρησιμοποιούσε κανείς και πρόσβαση υπήρχε μόνο μέσω του κλιμακοστασίου.

Πάντως ο δράστης στην περίπτωση της Αγραφιώτου μελέτησε περισσότερο το χώρο της πράξης του, αντί του 30χρονου που συνελήφθη ο οποίος χτυπούσε πρωινές ώρες σε δρόμους και υπόγειες διαβάσεις. Απαντήσεις αναμένονται σύντομα και εφόσον δεν προκύψει εμπλοκή του 30χρονου, ενδεχομένως στην περιοχή έχει χτυπήσει δεύτερος εξαιρετικά βίαιος βιαστής και δολοφόνος.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x