Επικαιρότητα

Υπόθεση «Noor 1»: Πάνω από τρεις ώρες κατέθετε στην ανακρίτρια Πειραιά ο Γιαννουσάκης

Ο καταδικασθέντας σε ισόβια Μάκης Γιαννουσάκης μεταφέρθηκε στα δικαστήρια υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από τις φυλακές Κορυδαλλού - Η κατάθεση του θα συνεχιστεί και αύριο, Πέμπτη.

Ολοκληρώθηκε μετά από τρεις ώρες η κατάθεση του καταδικασθέντα σε ισόβια για την υπόθεση Noor1 Μάκη Γιαννουσάκη στην ανακρίτρια Πειραιά.

Ο Μάκης Γιαννουσάκης μεταφέρθηκε στα δικαστήρια υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από τις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται για τη μηνυτήρια αναφορά που έχει υποβάλει σε βάρος του προανακριτικού υπαλλήλου του Λιμενικού Σώματος Παναγιώτη Χριστοφορίδη και της εισαγγελέως Πρωτοδικών Πειραιά, σχετικά με τα όσα υποστηρίζει περί πιέσεων σε βάρος του.

Για την υπόθεση μηνυτήρια αναφορά κατά του κ. Χριστοφορίδη και κατά παντός άλλου υπευθύνου έχει καταθέσει και ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η κατάθεση του Μάκη Γιαννουσάκη θα συνεχιστεί αύριο, Πέμπτη, ενώ την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να συνεχιστεί στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά η εκδίκαση της αίτησης αναστολής εκτέλεσης ποινής της ισόβιας κάθειρξης που έχει καταθέσει ο ισοβίτης.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x