Super League 2

Ώρα ευθύνης για όλους!

Ιδιαίτερα κρίσιμη θεωρείται η σημερινή ημέρα στον Άρη, καθώς ΠΑΕ, ΑΣ και ΚΜΑ αποφασίζουν για το μέλλον της ομάδας. Το πλάνο για Β’ και Γ’ Εθνική. Τις αποφάσεις των φορέων περιμένει ο Καλαϊτζίδης.

Στη σημερινή συνάντηση της ΠΑΕ Άρης, του ΑΣ και της «ΚΜΑ» θα αποφασιστεί το μέλλον του συλλόγου, ύστερα από περίπου τέσσερις μήνες αβεβαιότητας.

Η ευρεία σύσκεψη όλων των φορέων είναι προγραμματισμένη μετά το φιλικό με Γιαβόρ (είναι προγραμματισμένο στις 21:00), έχοντας σε πρώτο πλάνο τη συμμετοχή της ομάδας στη Β’ ή τη Γ’ Εθνική. Πρέπει, όμως, να συνεκτιμηθούν όλες οι παράμετροι μιας τέτοιας πολύ σοβαρής απόφασης και αφού μελετηθεί ενδελεχώς η αποκάλυψη που έκανε ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου.

Εφόσον, μάλιστα, προκριθεί η λύση της Γ’ Εθνική θα χρειαστεί να βρεθούν οι τρεις άνθρωποι που θα αντικαταστήσουν τη διοίκηση Στεφανίδη και θα οδηγήσουν την εταιρεία στη λύση και την εκκαθάριση και αφετέρου ποιοι θα... τρέξουν το ποδοσφαιρικό τμήμα που θα προκύψει στην τρίτη τη τάξει κατηγορία.

Από την πλευρά του, ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ εξακολουθεί να δουλεύει το πλάνο της Football League (για παράδειγμα σήμερα υπάρχει ραντεβού με τη στοιχηματική εταιρεία betshop), αλλά στη σημερινή συνάντηση με τους φορείς θα χρειαστεί να δώσει πειστικές απαντήσεις και να παρουσιάσει συμφωνίες και εγγυημένα έσοδα που θα πείσουν τους φορείς αλλά και τους οργανωμένους οπαδούς, η εμπιστοσύνη των οποίων έχει κλονιστεί. Όπως γράφει η SportDay, η ΠΑΕ θα εγγυηθεί σίγουρα ένα ποσό 900.000 ευρώ έως τον Νοέμβριο.

Περιμένει και ο Καλαϊτζίδης

«Κατ' αρχάς, είναι κάτι που δεν έχω σκεφτεί. Αν τεθεί, τότε θα το δω. Στο μυαλό μου όμως, δεν έχω τη Γ' Εθνική», είναι το μήνυμα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη σε όποιον τον ρωτάει για το μέλλον του στην ομάδα, εφόσον ο Άρης συμμετάσχει τελικά στη Γ’ Εθνική και όχι στη Football League.

Πάντως, ο εκνευρισμός του έμπειρου τεχνικού είναι μεγάλος και δεν τον κρύβει, ζητώντας αυτή την εβδομάδα να δει πληρωμές σε παίκτες και προσωπικό. Συν τοις άλλοις, βγάζει και μια αγωνιώδη κραυγή για το ελλιπέστατο ρόστερ δυο περίπου εβδομάδες πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x