Πορτογαλία

«Χάλασε» οριστικά του Καρνέζη

Οι όποιες ελπίδες να φορέσει την φανέλα της Μπενφίκα, εξανεμίστηκαν για τον Ορέστη Καρνέζη, που θα αναζητήσει οριστικά αλλού την επόμενη «στέγη» του. «Αετός» και επίσημα ο Ζούλιο Σέζαρ.

Εκ νέου σε αναζήτηση της επόμενης ομάδας του βρίσκεται ο Ορέστης Καρνέζης. Παρά το «φλερτ» που υπήρχε εδώ και καιρό με την Μπενφίκα και παρά τις προσπάθειες που έγιναν να «γεφυρωθούν» οι διαφορές, κάτι τέτοιο δε συνέβη και η μεταγραφή του διεθνούς γκολκίπερ στους Πορτογάλους «χάλασε».

Αρχικά διότι φαίνεται πως πλέον οι «αετοί» δεν... καίγονταν ιδιαίτερα για απόκτηση γκολκίπερ, καθώς το βράδυ της Τρίτης ανακοίνωσαν τον Ζούλιο Σέζαρ για την επόμενη διετία και στη συνέχεια λόγω του ότι ο άλλοτε πορτιέρο του Παναθηναϊκού ήθελε να παίζει.

Οι «αετοί» της Λισαβόνας φαίνεται πως δεν μπορούσαν να εγγυηθούν χρόνο συμμετοχής στον Έλληνα γκολκίπερ, ενώ υπήρξε ένα «χάσμα» με την Ουντινέζε στους οικονομικούς όρους του δανεισμού –αρχικά- και της οψιόν αγοράς για τη νέα σεζόν.

Έτσι, ο Καρνέζης –που συνεχίζει προπονήσεις- καλείται στο υπόλοιπο χρονικό περιθώριο να βρει ομάδα, αφού είναι δεδομένο πως δεν βρίσκεται στα πλάνα της Ουντινέζε και στόχος του είναι να φύγει, προκειμένου να μην είναι ξανά παραγκωνισμένος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x