Γενικά

Χάλκινο μετάλλιο με πανελλήνιο ρεκόρ η Σταματοπούλου

Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου ήταν η πρωταγωνίστρια του τέταρτου ελληνικού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης που φιλοξενείται στο Μέξικο Σίτι.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε την τρίτη θέση στα 50μ. ύπτιο κατηγορίας S3, ενώ παράλληλα κατέρριψε και το πανελλήνιο ρεκόρ. Η επίδοση της Σταματοπούλου ήταν 56.26, ενώ το προηγούμενο εθνικό ρεκόρ ήταν 57.12 από την 1η Ιουλίου 2017 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του ΟΑΚΑ.

Στα 100μ. πρόσθιο SB5, ο Γιώργος Σφαλτός, παρά την υπερπροσπάθεια, δεν μπόρεσε να μπει στα μετάλλια. Κατέλαβε την τέταρτη θέση με χρόνο 1:44.48.

Διπλό πανελλήνιο ρεκόρ και έκτη θέση ο Κουλούμογλου στα -59κ. του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος άρσης βαρών σε πάγκο

Διπλό πανελλήνιο ρεκόρ για τον Πασχάλη Κουλούμογλου στα -59 κιλά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος άρσης βαρών σε πάγκο, που φιλοξενείται για δεύτερη ημέρα στο Μέξικο Σίτι.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, στη δεύτερη προσπάθεια, σήκωσε 175 κιλά και στην τρίτη 177 και κατέρριψε κατά τέσσερα κιλά το προηγούμενο πανελλήνιο ρεκόρ που κατείχε ο ίδιος από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη νωρίτερα φέτος στον Ασπρόπυργο.

Ο Κουλούμογλου κατέλαβε την έκτη θέση στην τελική κατάταξη, με τον Αιγύπτιο Οσμάν να κατακτά την πρώτη θέση με επίδοση 205 κιλά. Δεύτερος ήταν ο Ιρανός Γιαφάρι Αρανγκέχ (187κ.) και τρίτος ο συμπατριώτης του Γιουσεφί (182κ.).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x