Γενικά

«Χάλκινος» ο Τσελίδης!

Την τρίτη θέση στα -90 κιλά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Τζούντο που διεξήχθη στο Τελ Αβίβ κατέκτησε ο Θεόδωρος Τσελίδης.

Με… προίκα το χάλκινο μετάλλιο αποχώρησε από το Ισραήλ Θεόδωρος Τσελίδης, ο οποίος λίγες εβδομάδες μετά την πέμπτη θέση στο Γκραν Πρι της Τιφλίδας, κατάφερε να ανέβει ακόμα ψηλότερα, στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα…

Συγκεκριμένα, ο αθλητής του Α.Σ. Sakura Κατερίνης έκανε αισθητή την παρουσία του στην διοργάνωση με το… καλημέρα, κερδίζοντας τον Μαυροβούνιο Ντιμίτρι Βούκοτιτς με ιπόν και τον Γεωργιανό δις πρωταθλητή Ευρώπης Ουσάνκγι Μαργκιάνι με βαζάαρι!

Ενώ πέρασε στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος νικώντας στον τελικό του ομίλου με ιπόν, τον Λευκορώσο πρωταθλητή Ευρώπης του 2017 Γιαχόρ Βαραπάγιου.

Ο Τσελίδης έχασε την πρόκρισή του στον τελικό από τον Παγκόσμιο πρωταθλητή της κατηγορίας, τον Σέρβο Νεμάνια Μαϊντοφ, από τον οποίο ηττήθηκε με ιπόν. Αντιθέτως, με εξαιρετική τακτική και τεχνική, ο 21χρονος αθλητής κατάφερε να κερδίσει με βαζάαρι τον έμπειρο Ολλανδό Νόελ Βαν Τ’ Εντ και να πάρει το χάλκινο μετάλλιο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x