Οι Αποστόλης Τεληκωστόγλου, Κώστας Χαμαλίδης, Φανή Τζέλη και Νάσια Μητσοπούλου βρέθηκαν για ακόμη ένα τουρνουά στο βάθρο των νικητών, απόδειξη της αγωνιστικής κατάστασης που βρίσκονται σχεδόν δύο μήνες πριν από το προΟλυμπιακό τουρνουά του Μιλάνου. Και οι τέσσερις εκπρόσωποι του ελληνικού ταεκβοντό κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στις Ολυμπιακές κατηγορίες τους, έχοντας δύο τρεις και τέσσερις αγώνες ο καθένας από αυτούς.

Κάποιοι, μάλιστα, θα μπορούσαν να φτάσουν ακόμη πιο ψηλά εάν δεν υπάρχει ο παράγοντας κούραση, αλλά και δεν παραμόνευε στη... γωνία η κακοτυχία του τραυματισμού, η οποία χτύπησε και πάλι την Νάσια Μητσοπούλου.

Η ελληνική προολυμπιακή ομάδα, με απολογισμό 12 μετάλλια σε τέσσερα βαθμολογούμενα τουρνουά, επέστρεψε την Κυριακή στην Αθήνα, όπου εκεί θα τεθεί επί τάπητος ο νέος προπονητικός προορισμός, αφού, λόγω του κορονοϊού, ίσως να μην πραγματοποιηθεί το προγραμματισμένο ταξίδι στην Κορέα.

Αυτό, πάντως, θα αποφασιστεί από τη διοίκηση της ΕΛΟΤ, σε συνεργασία με τους ομοσπονδιακούς προπονητές, οι οποίοι θα επιλέξουν εάν τελικά η Κορέα ή οι ΗΠΑ θα αποτελέσουν τον επόμενο σταθμό στην προετοιμασία της ομάδας.