Betmasters

Χαμηλή απόδοση για την πρωτόπειρη Χαλ

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr την έκπληξη υπέρ της Τρέντσιν στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία της αγγλικής ομάδας.

Για τη 16η της περυσινής Πρέμιερ Λιγκ η έξοδος στην Ευρώπη ήρθε μέσω του Κυπέλλου, όπου έφτασε στον τελικό χάνοντας από την Άρσεναλ. Σάντερλαντ, Άστον Βίλα, Χαλ και Γουέστ Μπρομ δεν υποβιβάστηκαν, τελικά, στην Τσάμπιονσιπ αφού Νόριτς, Φούλαμ και Κάρντιφ υπήρξαν, απλώς, χειρότερες. Το ποδόσφαιρο της ομάδας του Στιβ Μπρους δεν ήταν κάποιου ανώτερου επιπέδου με αποτέλεσμα η Χαλ να σώζεται επειδή ξόδεψε ένα σκασμό λεφτά τον Γενάρη για να εντάξει στο δυναμικό της τούς Γέλαβιτς και Λονγκ.

Είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία των "τίγρεων", γεγονός που προϋποθέτει μία άπειρη ομάδα σε τέτοια ματς αν και ορισμένοι παίκτες που την αποτελούν (Χάντλστοουν, Λίβερμορ, ΜακΓκρέγκορ, Αλούκο, Γέλαβιτς, Χάρπερ και Ντέιβις) έχουν παίξει ξανά στην Ευρώπη. Μόνο και μόνο μ΄ αυτό το 1,60 αποτελεί απόδοση που μας αφήνει αδιάφορους. Δεν είναι απαραίτητο ότι πρόκειται για... τυράκι και, πραγματικά, μπορεί η Χαλ να κερδίσει άνετα την Τρέντσιν.

Η ένστασή μας είναι πώς δεν αντιπροσωπεύει τη δυσκολία του αγώνα για την αγγλική ομάδα. Έστω κι αν οι Σλοβάκοι δεν παίζουν στη φυσική τους έδρα, μα στην κοντινή Ζίλινα. Η Τρέντσιν είναι πιο έτοιμη, έχει δώσει ήδη με επιτυχία δύο ματς για το εγχώριο πρωτάθλημα, έχει παίξει ξανά Ευρώπη και στο πρώτο, τουλάχιστον, ματς στη Χαλ μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα. Η νίκη της θα είναι η επιλογή μας αν και η ισοπαλία παίζει, ωστόσο ρισκάρουμε με την επικράτηση των Σλοβάκων που πληρώνει εξαιρετικά.

Ψάχνοντας ένα δεύτερο σημείο, με επίσης καλή απόδοση, η επικράτηση της Σαράγιεβο κόντρα στον Ατρόμητο ήταν το καλύτερο σε αποδόσεις άνω του 2,00. Ο βαθμός ετοιμότητας της ελληνικής ομάδας είναι μικρότερος, οι καιρικές συνθήκες θα είναι υπέρ των Βόσνιων (αναμένεται βροχή) και οι έδρες στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη ισχυρές. Τη Σαράγιεβο έχει στην ιδιοκτησία του ο Βίνσεντ Ταν (ιδιοκτήτης της Κάρντιφ) και είναι μία ομάδα ισορροπημένη αρκετά που θα δυσκολέψει και δεν αποκλείουμε να προβληματίσει και ιδιαίτερα τον Ατρόμητο.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ


138. ΤΡΕΝΤΣΙΝ - ΧΑΛ: 1 (4,25)
149. ΣΑΡΑΓΙΕΒΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: 1 (2,40)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x