«Δεν φαντάστηκα ούτε στιγμή ότι μπορούσα να νικήσω αυτό τον αγώνα πριν από την εκκίνηση. Προφανώς και είμαι χαρούμενος που τερμάτισα πρώτος αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα».

Η επαφή που είχαν τα μονοθέσια των δύο προπορευόμενων του πρωταθλήματος τράβηξε τα βλέμματα του κοινού, καθώς ο Φέτελ άργησε να ανακάμψει λόγω της σπασμένης του μπροστινής αεροτομής. Οι αγωνοδίκες το θεώρησαν αγωνιστικό συμβάν και δεν έδωσαν ποινή στον Χάμιλτον.

Για την σύγκρουση αυτή ο Βρετανός οδηγός δήλωσε: « Ήταν μία κίνηση που κάθε οδηγός μπορεί να κάνει, για παράδειγμα ο Κίμι (Ραϊκόνεν) έκανε κάτι παρόμοιο σε εμένα λίγους γύρους μετά. Όταν βγαίνουμε στην πίστα υποτίθεται ότι πρέπει να αγωνιζόμαστε, αυτό έκανα κι εγώ. Του άφησα πολύ χώρο».

inner

innerΑντίθετα ο Γερμανός οδηγός είχε μία πολύ διαφορετική άποψη για το συμβάν αυτό.

Με το που είδα τον Λιούις να έρχεται από την εσωτερική κατάλαβα ότι δεν πρόκειται να μου αφήσει χώρο, και αυτό έγινε. Έπεσε πάνω μου και το μονοθέσιο γύρισε προς την αντίθετη κατεύθυνση, θα μπορούσα να έχω πέσει εγώ πάνω του και να γυρίσει εκείνος…


Επιμέλεια: Δημήτρης Μπάφης

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ