F1

Χάμιλτον επί δύο

Με... φόρα από το νέο του συμβόλαιο, ο Λιούις Χάμιλτον πρώτευσε και στον δεύτερο γύρο ελεύθερων δοκιμών στην πίστα του Μονακό. Δεύτερος ο Ρόσμπεργκ. Η βροχή δυσκόλεψε πολύ τους οδηγούς.

Η ανανέωση του συμβολαίου του με τη Mercedes φαίνεται πως έκανε καλό στον Λιούις Χάμιλτον που μετά από μικρή παρένθεση επέστρεψε στις επιβλητικές εμφανίσεις. Ο Βρετανός πιλότος ήταν ο ταχύτερος ΚΑΙ στον δεύτερο γύρο ελεύθερων δοκιμών στην πίστα του Μονακό αφήνοντας πίσω του τον ομόσταβλό του Νίκο Ρόσμπεργκ, που αυτή τη φορά αναρριχήθηκε από την ένατη στη δεύτερη θέση.

Τρίτος ήταν Σεμπάστιαν Φέτελ και τέταρτος ο Σεμπάστιαν Φέτελ με τις δύο Ferrari, ενώ όλες οι ομάδες δεν κατάφεραν να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους, καθώς μετά το ατύχημα του Ρομπέρτο Μέρι και την κόκκινη σημαία, ήρθε και η βροχή που κράτησε τις περισσότερες εκτός πίστας.

Θα ακολουθήσει το Σάββατο θα γίνει ο τρίτος και τελευταίος γύρος ελεύθερων δοκιμών στις 12:00 και τρεις ώρες μετά θα γίνουν οι κατατακτήριες, ενώ την Κυριακή στις 15:00 είναι η ώρα του αγώνα.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x