F1

Χάμιλτον: «Όσο αναπνέω, θα παλεύω για τα δικαιώματα των παιδιών»

Ο Λιούς Χάμιλτον τόνισε πως χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για την εξάλειψη των ανισοτήτων, ενώ συμπλήρωσε πως ο ίδιος δεν θα σταματήσει να παλεύει για τα δικαιώματα των παιδιών.

Γνωστός για τις κοινωνικές του ευαισθησίες και μεγάλος υποστηρικτής του κινήματος «Black Lives Matter», o επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1, Λιούις Χάμιλτον, έστειλε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram, ένα ακόμα μήνυμα για την «μάχη» κατά των διακρίσεων.

Ο 36χρονος πιλότος, σχολίασε την ανάγκη ακόμα μεγαλύτερης προσπάθειας για την εξασφάλιση ισότητας για όλους τους ανθρώπους, ενώ τόνισε πως όσο αναπνέει θα παλεύει για τα δικαιώματα των παιδιών.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Black Lives Matter. Πέρυσι, μερικοί από εμάς πήραμε πρωτοβουλία υπέρ της ισότητας, κάτι για το οποίο είμαι περήφανος. Η ερώτησή μου είναι, τι ακολουθεί; Οι ανισότητες στο άθλημά μας και στον κόσμο εξακολουθούν να υπάρχουν. Απαιτείται ακόμη αλλαγή.

Πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε εμάς και τους άλλους για να υπάρξουν αποτελέσματα. Πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την ισότητα για όλους, προκειμένου να συνεχίσουμε να βλέπουμε αληθινή και διαρκή αλλαγή στον κόσμο μας.

Όσο αναπνέω, θα συνεχίσω να παλεύω για αλλαγή σε ό, τι κάνω. Θα δουλέψω για να δημιουργήσω μονοπάτια και ευκαιρίες για όλα τα παιδιά , στις επιστήμες, τη μηχανική και τους δημιουργικούς κλάδους. Ας συνεχίσουμε να παλεύουμε. Σε τι δεσμεύεστε;»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x