Μαχητικά Αθλήματα

Χαμός, βρισιές και «ντου» από… πατέρα στη συνάντηση ΜακΓκρέγκορ-Μεϊγουέδερ (video)

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και Φλόιντ Μεϊγουέδερ άρχισαν τις… κοκορομαχίες με τον πρώτο να χλευάζει τον δεύτερο για τις περιπέτειές του με την εφορία και τον πατέρα του Αμερικανού να του επιτίθεται.

Απίστευτα σκηνικά έγιναν στην πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση πριν τη μεγάλη αναμέτρηση του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ με τον Φλόιντ Μεϊγουέδερ στα τέλη Αυγούστου στο Λας Βέγκας.

Ο Ιρλανδός αθλητής του ΜΜΑ χλεύασε τον Αμερικανό πυγμάχο για τις περιπέτειές του με την εφορία. «Ήρθε με τη φόρμα, δεν μπορεί πλέον να αγοράσει ούτε κοστούμι», τόνισε, ενώ δήλωσε πως «… θα τον βγάλω νοκ άουτ σε τέσσερις γύρους. Στις 26 Αυγούστου θα μείνει αναίσθητος. Είναι τόσο μικρός και εύθραυστος».



Ο Αμερικανός μποξέρ δεν άφησε αναπάντητες τις προκλήσεις. «Ο κύριος tap out (σ.σ. αναφερόμενος στην εγκατάλειψη του αγώνα με τον Νέιτ Ντίας) αρέσκεται στο να εγκαταλείπει τους αγώνες του. Να διαλέξει πώς θέλει να χάσει. Πώς; Μπρούμυτα ή ανάσκελα; Ας μου πει. Δεν μιλάει; Έτσι ακριβώς, κάτσε ήσυχος!», είπε, ενώ ο πατέρας του «μπούκαρε» την ώρα που ο ΜακΓκρέγκορ μιλούσε στα media και είπε πως θα τον πλακώσει στο ξύλο.





Στο τέλος της βραδιάς, οι δύο αντίπαλοι τέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο και άρχισαν το trash talking για περίπου ενάμιση λεπτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x