Επικαιρότητα

Χαμός στο Twitter με το φόρεμα της Μελάνια: Το κορίτσι-«βατόμουρο» του Γουίλι Γουόνκα

Σε μπελάδες φαίνεται ότι έβαλε την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, η εμφάνισή της στην Σύνοδο του ΟΗΕ, όπου εκφώνησε ομιλία σχετικά με τον εκφοβισμό στο διαδικτύου.

Μετά τα ειρωνικά σχόλια που δέχτηκε για την ομιλία της από μεγάλη μερίδα χρηστών του Twitter, η σύζυγος του Αμερικανού Προέδρου, δεν τη γλίτωσε ούτε για την ενδυματολογική της επιλογή.

Η Μελάνια επέλεξε ένα φωσφοριζέ φούξια φόρεμα με φουσκωτά μανίκια, δημιουργία του Jesus del Pozo, το οποίο κοστίζει 3.000 δολάρια. Κι επειδή τα social media δεν αφήνουν τίποτα ασχολίαστο, το φόρεμα της Πρώτης Κυρίας έγινε αντικείμενο χλευασμού.



Το Twitter πλημμύρισε memes με την Μελάνια και με άπειρες παρομοιώσεις. Όρεξη να έχει κανείς να διαβάζει.

Άλλοι την παραλλήλισαν με τον Μπάρνεϊ τον Δεινόσαυρο, φουσκωτό στρώμα, αερόστατο, κούκλα - λαγουδάκι μέχρι και sleeping bag.





Tο πιο πετυχημένο, όμως, ήταν το «κορίτσι - βατόμουρο» από το βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας», το οποίο μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο δύο φορές διά χειρός Μέλ Στούαρτ (1971) και Τιμ Μπάρτον (2005).



«Ποιος επέλεξε το φόρεμα της Μελάνια; Μοιάζει σαν τεράστιο μαλακό ζαχαρωτό», ενώ ένας άλλος ανέφερε: «Μόλις παρακολούθησα την ομιλία της Μελάνια Τραμπ. Για κάποιο λόγο μου θύμισε το κορίτσι βατόμουρο από τον Γουίλι Γουόνκα»

Η σκηνή από την ταινία που η Βάιολετ μετατρέπεται σε ένα τεράστιο βατόμουρο



Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x