Τένις

Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Τζόκοβιτς

Ο τραυματισμός που είχε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στον προημιτελικό του Wimbledon, θα τον κρατήσει μακριά από την αγωνιστική δράση μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Την απόφαση να μην συμμετάσχει σε κανένα τουρνουά μέχρι το τέλος του 2017 πήρε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας είχε τραυματιστεί στον αγκώνα κατά τη διάρκεια του προημιτελικού του Wimbledon εναντίον του Τόμας Μπέρντιχ.

Θα είναι η πρώτη φορά από το 2005 και το ντεμπούτο του στο αυστραλιανό open, που δεν θα λάβει μέρος σε γκραν σλαμ.

Ο αγκώνας μου τραυματίστηκε, λόγω των πολλών αγώνων και νιώθω ενοχλήσεις όταν κάνω σερβίς», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 30χρονος τενίστας ανέφερε επίσης: «Δυστυχώς τέτοιοι τραυματισμοί είναι συχνοί στον επαγγελματικό αθλητισμό και είμαι περήφανος για το γεγονός ότι είχα αποφύγει τέτοιους τραυματισμούς στη μέχρι στιγμής καριέρα μου».

Ο Τζόκοβιτς μίλησε και για τον προπονητή του Αντρέ Αγκάσι: «Ο Αντρέ ήταν μαζί μου και με βοήθησε να βρω γιατρούς και ειδικούς θεραπευτές για τραυματισμούς στον αγκώνα. Στηρίζει την απόφασή μου να μην συμμετάσχω στα τουρνουά μέχρι το τέλος της χρονιάς. Θα με βοηθήσει να παραμείνω σε καλή φόρμα και να επιστρέψω δυνατός μετά την ανάρρωσή μου».

Επιμέλεια: Περικλής Καλογερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x