Επικαιρότητα

Χάος στο Κεντ: Εισέβαλε σε κλαμπ με ΙΧ επειδή δεν τον άφησαν να μπει -Αρκετοί τραυματίες (video)

Σκηνές πανικού και χάους εκτυλίχθηκαν σε κλαμπ στο Κεντ της Μ. Βρετανίας, όταν ένας άνδρας εισέβαλε με το αυτοκίνητό του.

Σκηνές πανικού και χάους εκτυλίχθηκαν σε κλαμπ στο Κεντ της Μ. Βρετανίας, όταν ένας άνδρας εισέβαλε με το αυτοκίνητό του.

Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν, ενώ ο οδηγός συνελήφθη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι νωρίτερα υπήρξε καβγάς επειδή δεν επέτρεψαν στον άνδρα να μπει στο κλαμπ, ενώ η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το περιστατικό δεν σχετίζεται με τρομοκρατία.

Δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση των τραυματιών. Μάρτυρας δήλωσε στον Guardian ότι το αυτοκίνητο χτύπησε δύο ανθρώπους, πριν βγάλουν τον οδηγό από το όχημα.

«Ηταν μία φυσιολογική νύχτα. Αλλά κάποιος που δεν του επέτρεψαν να μπει στο κλαμπ ή τον πέταξαν έξω οδήγησε το τζιπ του εκεί που ήμασταν όλοι. Σταμάτησε στα πόδια μου, θα μπορούσα να είχα πεθάνει. Μετά αρχίσαμε όλοι να τρέχουμε», περιέγραψε ο ίδιος. «Ηταν το απόλυτο χάος και πανικός».

Αλλοι ανέφεραν ότι οι πορτιέρηδες προσπάθησαν να σταματήσουν τον οδηγό και του φώναζαν, αλλά κάποιος μάταια. Ενας από αυτούς προσπάθησε να τον βγάλει από το όχημα και κατάφερε να ανοίξει την πόρτα, αλλά ο οδηγός δεν σταμάτησε και χτύπησε άλλο εργαζόμενο.







Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x