Επικαιρότητα

Χασισοφυτεία με τεράστια δενδρύλλια στο Κιλκίς

Τα δενδρύλλια ύψους έως και 4 μέτρων «έδωσαν» πάνω από 16 κιλά χασίς - Συνελήφθη ο 49χρονος καλλιεργητής

Ιδιαίτερα πλούσια ήταν η παραγωγή της αρκετά μεγάλης χασισοφυτείας με τα τεράστια δενδρύλλια που καλλιεργούσε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο δίπλα στην κατοικία του σε περιοχή του Κιλκίς ένας 49χρονος, αφού του είχε αποδώσει περισσότερα από 16 κιλά ναρκωτικού!

Ο καλλιεργητής εντοπίστηκε στον χώρο της φυτείας από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που είχαν γίνει αποδέκτες πληροφοριών για την παράνομη δραστηριότητά του και του έκαναν αιφνιδιαστική «επίσκεψη». Τα συνολικά 35 δενδρύλλια κάνναβης ύψους δυο ως τεσσάρων μέτρων τα οποία καλλιεργούσε στο σημείο, ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι το δράστη, όπου δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο.

Όμως, σε μια αποθήκη βρέθηκαν όσα είχε τρυγήσει από τα χασισόδεντρα, δηλαδή τρία κιλά και 356,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, αποσπάσματα δενδρυλλίων βάρους 12 κιλών και 65 γραμμαρίων που είχε απλώσει για αποξήρανση και αποξηραμένα φύλλα βάρους 700 γραμμαρίων. Ο 49χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x