Επικαιρότητα

Χειρουργός Παπαδήμου: «Ρωτούσε πώς συνέβη, αφού είχε ελεγχθεί ο φάκελος»

Τις πρώτες στιγμές που έφτασε στον Ευαγγελισμό ο τραυματισμένος από την έκρηξη του παγιδευμένου φακέλου, Λουκάς Παπαδήμος, περιγράφει ο γιατρός που τον χειρούργησε.

«Δεν μπορούσε να πει πολλά. Έτρεμε. Ήταν σοκαρισμένος» τόνισε.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ο γιατρός περιέγραψε τις πρώτες σκηνές που αντίκρισαν: «Αμέσως τρέξαμε στα εξωτερικά ιατρεία και τον είδαμε στο φορείο. Ήταν γεμάτος αίματα. Αντιμετωπίσαμε τα τραύματα για αν σταματήσουμε την αιμορραγία. Ελέγξαμε την αναπνοή του, τα ζωτικά του σημεία. Πήραμε εξετάσεις αίματος και στη συνέχεια κανονίσαμε να γίνει μια επείγουσα αξονική τομογραφία». Οπως τόνισε ήταν προετοιμασμένοι για το χειρότερο σενάριο που θα ήταν να υπάρχει μια ενδοκοιλιακή αιμορραγία.

Παρά το σοκ που είχε υποστεί, ο πρώην πρωθυπουργός απορούσε πώς συνέβη η έκρηξη. «Πώς συνέβη αυτό; Αφού ο φάκελος είχε ελεγχθεί δύο φορές» είπε στον χειρουργό του το πρωί της Παρασκευής στη ΜΕΘ.

Τέλος, επεσήμανε ότι ο Λουκάς Παπαδήμος, «πλέον, είναι πολύ πιο ήρεμος και ομιλητικός, το πρόσωπό του λάμπει, αλλά παραμένει προβληματισμένος για την πορεία της υγείας του. Δεν φαίνεται να έχει σοβαρά προβλήματα εκτός από το μηρό όπου είχε βαθύ τραυματισμό αι αυτό μπορεί να πάρει αρκετές ημέρες νοσηλείας και περιποίησης».



Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x