Βόλεϊ

Χίπε στο sport-fm.gr: «Είμαι υπερήφανη για το τρίτο σετ, στόχος μου να βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ»

Ύστερα από την επικράτηση του Ολυμπιακού με 3-1 σετ επί του ΠΑΟΚ, η Σάσκια Χίπε μίλησε στο sport-fm.gr για την αναμέτρηση και στάθηκε στο κομβικό τρίτο σετ.

Ύστερα από την επικράτηση του Ολυμπιακού με 3-1 σετ επί του ΠΑΟΚ, η Σάσκια Χίπε μίλησε στο sport-fm.gr για την αναμέτρηση και στάθηκε στο κομβικό τρίτο σετ.

Ο Ολυμπιακός ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας της Volley League γυναικών έπειτα από 4 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετώπισαν για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι τον ΠΑΟΚ και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα. Η ομάδα του Μιχάλ Μάσεκ, αν και προηγήθηκε με 1-0 σετ και στο τρίτο έφτασε να έχει διαφορά 9 πόντων (17-8), δεν κατάφερε να το κατακτήσει. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός με σερί 17-3 πήρε το σετ και το προβάδισμα με 2-1 και όπως δήλωσε στο sport-fm.gr η Σάσκια Χίπε ήταν το πιο σημαντικό σετ και αυτό που έδωσε αυτοπεποίθηση στην ομάδα.

Η Γερμανίδα διαγώνιος πριν την αναμέτρηση βραβεύτηκε ως η καλύτερη παίκτρια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ενώ έθεσε υποψηφιότητα και για την 4η αγωνιστική, καθώς ολοκλήρωσε τον αγώνα ως πρώτη σκόρερ με 22 πόντους ούσα πρωταγωνίστρια για άλλη μια φόρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Σάσκια Χίπε στην Φωτεινή Κρεμαστιώτη

Για το καταλυτικό τρίτο σετ: «Νομίζω ότι στο τρίτο σετ κάναμε εκπληκτική δουλειά για να μπορέσουμε να καταφέρουμε το come back από το 17-8. Ήταν πολύ σημαντικό και μας έδωσε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».



Για τον αν είναι ικανοποιημένη από την εμφάνιση της ομάδας της: «Ναι. Για το τρίτο σετ είμαι πολύ υπερήφανη, αλλά γενικά μπορούμε να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλύτερα. Όμως ευτυχώς στο τρίτο σετ κάτι άλλαξε και έτσι καταφέραμε και φτάσαμε στη νίκη».

Για την προσωπική της διάκριση και τους στόχους της: «Στόχος μου είναι να δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι και να βοηθώ την ομάδα μου όσο το δυνατόν περισσότερο. Το βραβείο του MVP είναι απλώς ένα bonus. Είναι κάτι που με βοήθησε η ομάδα να το κατακτήσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x