Γερμανία

Χούμελς: «Πάση θυσία νίκη με Βέρντερ»

Τους τρεις βαθμούς της νίκης με τη Βέρντερ στη Βρέμη πρέπει να πάρει οπωσδήποτε η Ντόρτμουντ σύμφωνα με τον Ματς Χούμελς, καθώς έμεινε ακόμα πιο πίσω μετά το χθεσινό (17/12) αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ.

Απογοήτευση προκάλεσε για ακόμα μια φορά φέτος στους φίλους της η Μπορούσια Ντόρτμουντς, καθώς δεν τα κατάφερε να πάρει τη νίκη στο χθεσινοβραδινό (17/12) αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ. Αν και προηγήθηκε δυο φορές με τον Ομπαμεγιάνγκ και τον Ιμόμπιλε, ισοφαρίστηκε ισάριθμες φορές και το τελικό 2-2 δεν μπορεί να αφήνει ικανοποιημένο το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Ματς Χούμελς δήλωσε πως μπορούσαν να πάρουν τη νίκη με τους «λύκους»: «Είμαστε κάπως απογοητευμένοι, ειδικά αφού μας ισοφάρισαν λίγα λεπτά πριν το τέλος. Ήταν ένα ματς που το διεκδίκησαν και οι δυο ομάδες. Μετά το 2-1 μπορούσαμε και έπρεπε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα, αλλά η Βόλφσμπουργκ είναι πολύ δυνατή στις στημένες φάσεις. Είναι μια δυνατή ομάδα και αξίζουν να βρίσκονται κοντά στην κορυφή. ».

Όμως ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» σημείωσε πως στον αγώνα του Σαββάτου (20/12) με τη Βέρντερ δεν πρέπει να αποτύχουν ξανά, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Τώρα όμως στη Βρέμη πρέπει πάση θυσία με οποιονδήποτε τρόπο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαι αισιόδοξος πως μετά τη χειμωνιάτικη διακοπή του πρωταθλήματος, θα μπορέσουμε να δείξουμε τις πραγματικές δυνατότητές μας».

Μετά το 2-2 με τη Βόλφσμπουργκ οι Βεστφαλοί βρίσκονται στην 16η θέση της βαθμολογίας της Μπουντεσλίγκα με μόλις 15 βαθμούς σε 16 αγώνες και η προοπτική εξόδου στην Ευρώπη και δη στο Champions League φαντάζει αρκετά μακρινή αυτή τη στιγμή.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x