Stoiximan Super League

Χρήματα, αλλιώς Γ’ Εθνική

Η εξεύρεση ρευστού αποτελεί άμεση προτεραιότητα για τη διοίκηση του Άρη, με το ενδεχόμενο η ομάδα να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική να παραμένει ιδιαίτερα πιθανό.

Δύο είναι οι τρόποι με τους οποίους η διοίκηση του Άρη μπορεί να αντιμετωπίσει το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που καλείται να διαχειριστεί.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να μπουν χρήματα στα ταμεία του συλλόγου με τη μορφή επένδυσης ή με τη μορφή χορηγίας, ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει του χρόνου στη Football League.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο πλάνο στις τάξεις των «κίτρινων», όμως οι διοικούντες αναμένεται να ανοίξουν τα χαρτιά τους σύντομα.

Στόχος του Άρη είναι η εξασφάλιση ρευστού με οποιονδήποτε τρόπο, αλλιώς η εκκαθάριση και η Γ' Εθνική θα αποτελέσει μονόδρομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, η «ομάδα» του Παναγιώτη Στεφανίδη, έχει ζητήσει διορία μέχρι τις 15 Ιουνίου, καθώς περιμένει ως τότε να έχει ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με 2-3 περιπτώσεις που ακόμη είναι ανοικτές.

Οι διοικούντες αφήνουν να εννοηθεί ότι πρόκειται για επιχειρηματίες που μπορούν να λύσουν το πρόβλημα του Αρη και βρίσκονται σε επαφές μαζί τους.

Αν και αυτές ναυαγήσουν και μέχρι τότε δεν έχει προκύψει κάτι άλλο, τότε στη Γ.Σ. της «ΚΜΑ» ο κόσμος του Αρη θα κληθεί να αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x