Γενικά

«Χρυσή» η Κόντου, δεύτερος ο Φακίνος

Δεν περνάει σαββατοκύριακο χωρίς μετάλλιο για το ελληνικό ταεκβοντό σε τουρνουά του εξωτερικού.

Μετά τις επιτυχίες σε Παρίσι και Ισραήλ το περασμένο σαββατοκύριακο, ήρθαν δύο ακόμη μετάλλια για τη χώρα μας, αυτή τη φορά στο έκτο Μεσογειακό Κύπελλο που πραγματοποιήθηκε στο Λαγιούν του Μαρόκου.

Η Σταυρούλα Κόντου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -57 κιλών, την ίδια στιγμή που ο Λευτέρης Φακίνος κατετάγη δεύτερος στα -58 κιλά.

Η Κόντου, η οποία σημειωτέον αναδείχθηκε από τους διοργανωτές και καλύτερη αθλήτρια των αγώνων, σημείωσε δύο νίκες στο δρόμο για το χρυσό μετάλλιο, όπως και ο Φακίνος, ο οποίος, όμως, στον τελικό ηττήθηκε από τον Μαροκινό Ναϊμά Μπακάλ.

Στο ευρωπαϊκό «Hall of Fame» οι Παλαιολόγος, Αθανασοπούλου, Ιωνάς

Τρία εκλεκτά στελέχη του ελληνικού ταεκβοντό, ο Grand Master Παναγιώτης Παλαιολόγου (κάτοχος 8 DAN), η παγκόσμια πρωταθλήτρια, Αρετή Αθανασοπούλου, και ο τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης, Γιώργος Ιωνάς, βρίσκονται εδώ και λίγα 24ωρα στο ευρωπαϊκό Hall of Fame των μαχητικών αθλημάτων.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά, φιλοξενήθηκε στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών και τιμήθηκαν σε αυτή μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια των δυναμικών αθλημάτων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x