Βόλεϊ

«Χτυπάει» Γκόμεζ ο ΠΑΟΚ, φεύγει ο Σεπέδα!

Έτοιμος να κάνει μια μεγάλη κίνηση μοιάζει ο πρωταθλητής της Volley League, ΠΑΟΚ, καθώς είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ερνάντο Γκόμεζ. Αποχωρεί όπως όλα δείχνουν ο Ρολάντο Σεπέδα.

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα της Volley League την Πέμπτη (επικρατώντας 3-1 στη σειρά με τον Φοίνικα Σύρου), αλλά πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, το μυαλό έχει πάει ήδη στη νέα σεζόν.

Οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ήδη προχωρήσει τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και προκύπτει ένα πολύ καλό και παράλληλα ένα πολύ κακό νέο και ενώ δεν πρόκειται να γίνει το ίδιο λάθος με τον τεχνικός της ομάδας, Γιάννη Καλμαζίδη που θα συνεχίσει στο τιμόνι της.

Ξεκινώντας από το δεύτερο, ο Ρολάλντο Σεπέδα, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στην ημιτελική φάση με τον Ολυμπιακό, αλλά και στους τελικούς (ειδικά στο τελευταίο ματς), θα αποχωρήσει και θα δοκιμαστεί στην Κορέα.

Το ευχάριστο είναι ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να επιστρέφει ο Ερνάντο Γκόμεζ. Οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο επίπεδο, φαίνεται ότι δεν θα διαρκέσουν πολύ και όλα δείχνουν να οδεύουν σε καλό δρόμο στη συγκεκριμένη υπόθεση. Υπάρχουν και κάποια ερωτηματικά για τον «δικέφαλο του Βορρά». Όπως το τι θα γίνει με τον Βασίλη Κουρνέτα που ήταν καθοριστικός και στο φετινό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x