Αγγλία

«Χτύπημα» με Μπέσιτς η Έβερτον!

Την απόκτηση του Βόσνιου, Μουχάμεντ Μπέσιτς ανακοίνωσε η Έβερτον, κάνοντας δικό της έναν παίκτη που έδειξε το ταλέντο του και στο Μουντιάλ (αν και η εθνική του δεν τα πήγε καλά).

Μια σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε η Έβερτον! Τα «ζαχαρωτά» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μουχάμεντ Μπέσιτς, με τον διεθνή Βόσνιο να υπογράφει συμβόλαιο για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Μέχρι πρότινος, ο 21χρονος αμυντικός-χαφ άνηκε στη Φερεντσβάρος, όπου είχε δύο «γεμάτες» χρονιές και φυσικά μετά το Μουντιάλ που έκανε (αν και η εθνική του δεν πήγε καλά) δεν μπορούσε να μην κάνει το… άλμα στην καριέρα του. Το κόστος της μεταγραφής του φαίνεται πως έφτασε τα 5 εκατ. ευρώ.

«Ο Μουχάμεντ είναι ένας νέος παίκτης που τις τελευταίες δύο χρονιές έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ. Παίζει εξαιρετικά σαν αμυντικός μέσος. Αυτά που έκανε με τη Βοσνία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έδειξε πως είναι πολύ ώριμος για την ηλικία του, καλύπτει το χώρο εξαιρετικά και είναι πολύ καλός τακτικά και τεχνικά», είπε στα πρώτα του λόγια ο νέος -πλέον- προπονητής του, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x