F1

Χωρίς απονομή στον νικητή τα Grand Prix!

O κορωνοϊός «αναγκάζει» τους διοργανωτές της Formula 1 να ακυρώσουν τις… καθιερωμένες απονομές με σαμπάνιες στους νικητές, όπως αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής της, Ρος Μπρον.

Η επανεκκίνηση της Formula 1 είναι προγραμματισμένη για τις 5 Ιουλίου στην Αυστρία, στην πίστα Red Bull, χωρίς παρουσία θεατών φυσικά. Ωστόσο, οι αγώνες θα είναι διαφορετικοί, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού…

Συγκεκριμένα, απαγορεύτηκαν οι καθιερωμένες απονομές Κυπέλλων και οι σαμπάνιες για τους νικητές, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του σήμερα ο Ρος Μπρον, εξηγώντας παράλληλα πως θα ακολουθηθεί η διαδικασία βράβευσης των οδηγών στο βάθρο!

«Εξετάζουμε να κάνουμε μετά τον αγώνα κάτι, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να υπάρξει απονομή κυπέλλων, αφού δεν γίνεται να έχουμε κάποιον πολύ κοντά, που θα παραδίδει τα Κύπελλα. Επίσης θα απαγορευτεί η παρέλαση των οδηγών την ημέρα του αγώνα», τόνισε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής της Formula 1.

Και πρόσθεσε: «Όμως έχουμε επεξεργαστεί κάτι και έχουμε σχέδια και διαδικασίες. Θα δούμε, πώς θα μπορέσουμε να τα υλοποιήσουμε αυτά για την τηλεόραση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x