Κύπελλο Ελλάδας

Χωρίς Ναπολεόνι και Αγκουαζί στο Κύπελλο

Χωρίς τους Ναπολεόνι Αγκουαζί θα ταξιδέψει ο Ατρόμητος στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών στην Εύβοια για το Κύπελλο Ελλάδος. Αποχαιρέτισε ο Παράσχος, που αποτελεί παρελθόν.

Την πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες υπηρεσιακού τεχνικού Γιώργου Κορακάκη πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο προπονητής της ομάδας Κ20 θα εκτελέσει αύριο χρέη προπονητή στο εκτός έδρας ματς κυπέλλου εναντίον του Ηρακλή Ψαχνών (16.30), ενώ συναντήθηκε και με τον Γιώργο Παράσχο και ενημερώθηκε για την ομάδα.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής των Περιστεριωτών αποχαιρέτησε τους πρώην ποδοσφαιριστές του, τους οποίους ευχαρίστησε για την συνεργασία που είχαν και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια της σεζόν.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης ο Γιώργος Κορακάκης ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του για τον αγώνα του Κυπέλλου.

Αυτοί είναι οι: Γκορμπούνοφ, Μπάρκα, Παπασπύρο, Κιβρακίδη, Νάστο, Κούρο, Κοντοέ, Λαζαρίδη, Ταυλαρίδη, Φυτανίδη, Γκαρσία, Φάμπιο, Δημούτσο, Μπάλλα, Γεωργίου, Καραμάνο, Παπάζογλου, Φάμπιο, Τάτο.

Εκτός έμειναν οι Εγκουέμ, Ναπολεόνι, Λημνιός, Αγκουαζί, Τσέναμο, Θεολόγου, οι οποίοι θα προπονηθούν στο αθλητικό κέντρο ενώ ο Μπρίτο θα συνεχίσει τη θεραπεία του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x