Χάντμπολ

Χωρίς Σανίκη ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τη Νέξε για το EHF Cup

Το δυσκολότερο παιχνίδι έως τώρα στην ιστορία του θα δώσει αύριο ο Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή, αφού αντιμετωπίζει την Νέξε στον πρώτο αγώνας της φάσης των «32» του EHF Cup.

Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 15:45 στου Ρέντη, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 9 HD

Οι πανίσχυροι Κροάτες βρίσκονται στην 2η θέση της Seha League με 18 πόντους 6 νίκες και 2 ήττες, μαζί με την Βαρντάρ Σκοπίων, ενώ μπροστά τους στην κορυφή με μικρή διαφορά (21 πόντοι) είναι η Κροάσια Ζάγκρεμπ.

Στο τελευταίο ματς ηττήθηκε στα Σκόπια με 31-26 από την Βαρντάρ με τον Μάριν Σίπιτς να σκοράρει πέντε φορές, ενώ τρία τέρματα πέτυχε το νέο μεγάλο αστέρι ο 20χρονος περιφερειακός Γιάγκανατς που αποκτήθηκε από την Μέταλουργκ έναντι 120.000 ευρώ!
Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία (23-23) απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά διατηρεί ακόμα το αήττητο στην Handball Premier.

Οι «ερυθρόλευκοι» με την εικόνα τους και την πρόκριση απέναντι στην Ουγγρική Κόμλο έδειξαν πως είναι μια υπολογίσιμη δύναμη σε αυτό το ευρωπαϊκό κύπελλο, αλλά σαφέστατα θα πρέπει να ανεβάσουν πολύ περισσότερο την απόδοση τους αν θέλουν να διεκδικήσουν κάτι απέναντι στην Νέξε.

Πλήγμα για τον Ολυμπιακό είναι η απουσία του Γρηγόρη Σανίκη, ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο του, που τον άφησε εκτός και από το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο έμπειρος αριστερός ίντερ και παίκτης βαρόμετρο της ομάδας δεν δηλώθηκε καν στο φύλλο αγώνα για το αυριανό παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» να κατεβάζουν 15 παίκτες οι ο οποίοι είναι οι: Άγγελος Τσίλης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δεληχρήστος, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Λουίζ Φελίπε Ρέινα, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος, Μάρκος Τερλέσκι.

Ο Σανίκης θα κάνει… αγώνα δρόμου να προλάβει το δεύτερο ματς με τη Νέξε στην Κροατία, ενώ αύριο θα τον αντικαταστήσει όπως και κόντρα στην ΑΕΚ κατά βάση ο Κρητικός με βοήθειες από τον Λέμος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x