Επικαιρότητα

Ζάκυνθος: Ακυβέρνητο σκάφος χτύπησε 7χρονο στο κεφάλι -Σε κρίσιμη κατάσταση το παιδί

Οι γιατροί κρίνουν πολύ δύσκολη την κατάσταση της υγείας του αγοριού

Ένας 7χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από... ακυβέρνητο σκάφος στη Ζάκυνθο. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην παραλία Τσιλιβί το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, οι δύο επιβαίνοντες του ιδιωτικού σκάφους έκαναν δοκιμαστικό πλου για να δουν αν δούλευε η μηχανή του σκάφους. Αρχικά έσβησε η μηχανή με αποτέλεσμα να παρασυρθούν και να πέσουν πάνω στα βράχια.

Στη συνέχεια, στην προσπάθεια να τους να θέσουν σε λειτουργία τη μηχανή, τα κατάφεραν αλλά η... μηχανή κόλλησε με αποτέλεσμα το σκάφος να αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι δύο επιβαίνοντες του σκάφους έπεσαν στην θάλασσα για να γλιτώσουν και το σκάφος ακυβέρνητο βγήκε στη στεριά και την ώρα που έβγαινε τραυμάτισε πολύ σοβαρά το παιδί στο κεφάλι.

Κάτοικοι της περιοχής και λουόμενοι κάλεσαν αμέσως σε βοήθεια. Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι οι γιατροί κρίνουν πολύ δύσκολη την κατάσταση της υγείας του αγοριού γι' αυτό και μάλλον θα μεταφερθεί με αεροσκάφος σε άλλο μεγαλύτερο νοσοκομείο.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x